JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Pastaopskrift med kun 3 ingredienser! Til de dage hvor det skal gå hurtigt men smage godt!

af Julie Karla marts 8, 2022
Skrevet af Julie Karla marts 8, 2022

Denne her pastaopskrift delte jeg på min instagram forleden dag, og den er der mange, der har gemt. For hvem kunne ikke godt bruge en opskrift på en ret med tre ingredienser, der smager super godt?!

Jeg har lavet denne her opskrift i snart 5 år og den kommer oftest på bordet, når det skal være nemt og gå lidt hurtigt. Og den tager kun ca. 15 minutter at lave. Derudover er den også meget børnevenlig og går rent hjem hos både Bue på 2 år og Nord på 6 år.

pastaopskrift tomatsauce

Pastaopskrift med 3 ingredienser

Og hvilke tre ingredienser er det så vi taler om her? Jo, det er pasta, en god pastasauce og en god hummus. Det er de tre hovedingredienser. Så kan du selvfølgelig altid spice retten lidt op med lidt smuldret feta, lidt friske basilikumsblade eller mynte, eller noget dejligt frisk mozzarella. Men udgangspunktet det er altså de tre ingredienser, jeg lige listede.

Hvilken pastasauce er bedst?

Jeg har altid brugt og bruger stadig Urtekrams pastasauce. Den har bare altid været en fast del af mit basislager, så den kan jeg anbefale. I forhold til hummus er det lidt forskelligt, men vælg gerne en meget cremet hummus og ikke for grov. Der må gerne være smæk på smagen i forhold til spidskommen og tahin, det gør bare den endelige sauce dejligt cremet og smagfuld.

Og måske tænker du, at det er lidt sjovt, det med at komme hummus i sin tomatsauce?! Og jo, det er det måske også. Men hummus gør saucen super cremet, og det er altså virkelig lækkert. Derudover så bidrager hummus jo også med protein, så det får vi også noget af i denne her pastaret, selvom den er helt vegetarisk.

Det her er sådan en ret, du lige må prøve. For det kunne jo være, den blev en fast del af repertoiret som hjemme hos mig. Og smid endelig en kommentar med din oplevelse af retten!

pastaopskrift med tomat
pastaopskrift med tomat
Udskriv
Pastaopskrift med kun 3 ingredienser
Forb. tid
2 min
Tilb. tid
13 min
Samlet tid
15 min
 
Antal: 4 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 400 g valgfri pasta
  • 1 glas pastasauce med krydderier á 350 g (jeg bruger altid Urtekrams økologiske pastasauce)
  • 3 store spsk hummus
Sådan gør du
  1. Kog pastaen al dente i let saltet vand.

  2. Hæld vandet fra og vend den varme pasta med pastasauce og hummus.

  3. Drys evt. med lidt friske krydderurter eller sesamfrø og servér retten med det samme.

Pastaopskrift med sovs

Gratis e-bog: DE 25 BEDSTE OPSKRIFTER

Abonnér gratis på mine nyeste opskrifter, og få samtidigt min e-bog med de 25 mest populære opskrifter tilsendt.

0 kommentar
1
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Scones opskrift med hindbær, müsli og vaniljeyoghurt
Næste indlæg
Venindemad – Min nye kogebog er udkommet i boghandlen og her kan du få et kig ind i bogen

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen