JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Grov rodfrugtmos med flødeost og tre slags løg

af Julie Karla november 21, 2013
Skrevet af Julie Karla november 21, 2013
Denne rodfrugtmos er et godt alternativ til kartoffelmosen. Den er cremet og lækker, og vil passe godt til en god gryderet på en kold vinteraften. Vi spiste den dog bare sammen med et drys god økologisk bacon, og det var et simpelt, men velsmagende måltid. Den ville også være god til noget mere magert kød som kylling eller måske fisk.

Ingredienser

750 gr. persillerod og pastinak
250 gr. gulerødder
200 gr. flødeost
1 håndfuld finthakket purløg
1/2 rødløg
1 fed hvidløg
1 dl. mælk
Salt og friskkværnet peber

Tilberedning
Skræl rodfrugterne, skær dem i små stykker og kog dem møre. Hæld vandet fra og lad rodfrugterne blive i gryden. Tilsæt mælk og blend rodfrugterne til en grov mos. Rør flødeosten sammen med finthakket purløg, rødløg og et presset fed hvidløg. Vend flødeosten i rodfrugtmosen og smag til med salt og friskkværnet peber.
Grand Cru skål fra Rosendahl
4 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Ovnbagt økologisk kylling med krydret fuldkorns-couscous
Næste indlæg
Små kikærtefladbrød med islandsk laks

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

4 kommentarer

Maria Vanløseblues november 22, 2013 - 7:11 am

nuj hvor lækkert!

Reply
Julie Karla november 22, 2013 - 5:13 pm

Tak Maria, det smager virkelig også godt!

Reply
Benedikte Thyssen januar 2, 2014 - 10:44 am

Hvad ville du kombinere det med? Jeg tænker fisk? Og måske en grøn salat ved siden af?

Reply
Julie Karla januar 2, 2014 - 7:36 pm

Hej Benedikte. Fisk er super godt til og kylling også, og helt sikkert en god idé med en frisk, grøn salat ved siden af!

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen