JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Broccoli og squashtærte med quinoabund

af Julie Karla september 22, 2013
Skrevet af Julie Karla september 22, 2013

Her er en anderledes Squashtærte. Jeg er glad for at eksperimentere med kendte opskrifter, hvor jeg skifter kulhydraterne ud med grøntsager eller andre fiberrige ingredienser. Som f.eks. denne her tærte, hvor jeg har skiftet den klassiske hvedemelstærtebund ud med en lækker, sprød quinoabund. Jeg elsker quinoa, og især fordi at det kan bruges til så ufatteligt mange ting, og så er det super sundt.

Squashtærte – én mulighed blandt mange

Man kan variere denne her tærte i det uendelige. Jeg har f.eks. også lavet den med porre og bacon. 

en lækker squashtærte

Ingredienser 
300 gr. færdigkogt quinoa
1 æg (L)
1 spsk. fløde
2 håndfulde friskrevet parmesan

250 gr. letkogt broccoli og squash i små stykker
2 æg (L)
1 dl mælk
1/2 dl fløde
Friskrevet Muskatnød
Peber
Salt

Tilberedning af squashtærte
Bland quinoaen med æg, parmesan og fløde, og fordel det jævnt ud med en ske i et tærtefad. Forbag tærtedejen i ca. 20 minutter ved 200 gr., indtil den er fast og en smule sprød. Fordel de små buketter af broccoli og små stykker squash ud på den forbagte tærtedej. Bland æg, fløde, mælk, muskatnød og en smule salt sammen, og hæld det over grøntsagerne. Bag tærten i ovnen ved 200 gr. i ca. 35 minutter, eller indtil din squashtærte er færdigbagt.

færdig squashtærte i form
5 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Rød quinoasalat med bønner & avocado
Næste indlæg
Pære med parmaskinke og peberrodscreme

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

5 kommentarer

Karina Øllgaard september 23, 2013 - 5:24 pm

Ser virkelig lækkert ud… Det skal helt sikkert prøves…:-)
Karina

Reply
Julie Karla september 24, 2013 - 5:18 am

Det lyder godt Karina, den er også god : )

Reply
Anonymous marts 3, 2014 - 6:43 pm

Har lige lavet den, og den er virkelig virkelig god. Tak !
Kh Ida

Reply
Frida marts 26, 2014 - 9:31 pm

Er de 300 gram i kogt eller tør vægt? 🙂

Reply
Julie Karla marts 27, 2014 - 5:29 am

Hej Frida, Det er vægten, når de er færdigkogte. Jeg kan desværre ikke huske, hvor meget det vejede i tør vægt.

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen