JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Figencreme med hasselnødder

af Julie Karla juli 18, 2013
Skrevet af Julie Karla juli 18, 2013

Denne her creme opstod faktisk helt tilfældigt. Det var meningen, at jeg ville lave nogle små sunde figenkugler med hasselnødder, kakao og kokos, men så fandt jeg på at putte en moden banan i, og så blev det til en smøragtig figencreme. Det smager super godt, og jeg har spist det til morgenmad lige siden ovenpå rugbrød. Man kan bruge cremen til alt muligt, som f.eks. pandekager, boller eller vafler, og det er helt sikkert noget jeg vil lave “med vilje” igen.


Ingredienser
125 gr. tørrede figner
1 mellemstor moden banan
Ca. 50 gr. hasselnødder
2 spsk. kokosolie
1 spsk. kakao

Tilberedning 
Blend alle ingredienserne sammen i en foodprocessor og hæld cremen over i et rengjort glas med låg. Opbevar cremen i køleskabet. 

4 kommentarer
1
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Rødbedesalat med spinat, æg og kapersmayo
Næste indlæg
Jordbær med citronskyr, pistacienødder og agavesirup

Måske du også kan lide de her…

Påskekage med påskeæg – med smag af citron...

marts 19, 2024

Semlor med marcipan og flødeskum – den klassiske...

januar 13, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Hyldeblomstsaft opskrift – Én af sommerens bedste opskrifter

juni 19, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Kladdkaka opskrift med appelsin og hvid chokolade

december 16, 2022

Osteanretning til jul med granatæble, kakifrugt og chilihonning...

december 13, 2022

Chokolade med granatæble og kanel – en skøn...

november 25, 2022

Brunsviger opskrift – mit bud på én af...

november 8, 2022

Æblekage med marcipan og kardemomme og æbler både...

oktober 28, 2022

4 kommentarer

A + K = ♥ juli 18, 2013 - 6:09 pm

Øj, det lyder bare så lækkert – er sikker på jeg kunne spise det med en ske!

– Anne

Reply
Julie Karla juli 18, 2013 - 6:14 pm

Det kan man godt Anne : )

Reply
lena juli 20, 2013 - 1:34 pm

Mums hvor lyder det godt….need to try:0)Hvor lang tid tror du cremen kan holde sig på køl¨.

Kh lena

Reply
Julie Karla juli 21, 2013 - 5:59 am

Hej Lena,
Tak! En lille uges tid : )

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen