JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Bagte nektariner med gedeost, akaciehonning og frisk timian

af Julie Karla juli 2, 2013
Skrevet af Julie Karla juli 2, 2013

Det her er virkelig en nem og hurtig forret, som smager helt fantastisk, og som smager af sommer. Vi spiste den her til aften som en lille hverdagsforret, og jeg tror, at jeg vil servere lidt parmaskinke til næste gang. Jeg kan godt lide at lave små forretter, og jeg gør det tit, også selvom det bare er hverdag. For det behøver nemlig ikke at være særligt omfattende eller besværligt. Jeg synes bare, at det er hyggeligt med en lille hapser, før der er mad!

Ingredienser (4 stk.)
2 nektariner
4 skiver gedeost
Frisk timian
Akaciehonning

Tilberedning
Halver nektarinerne og tag stenen ud. Læg en skive gedeost på hver nektarin og dryp med akaciehonning. Pynt med frisk timian og bag dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 10 minutter, indtil osten er let gylden. 

4 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Boller i karry
Næste indlæg
Frugtsalat med avocado og græskarkerner

Måske du også kan lide de her…

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Blomkål i ovn med hvidløgssmør og citron-tahindressing

januar 5, 2023

Perlecouscous salat med grønkål, æble, kaki og en...

december 19, 2022

Bruschetta med burrata, appelsin og frisk timian

december 15, 2022

4 kommentarer

Mai juli 2, 2013 - 9:22 pm

Simpelt. Godt tænkt! Jeg kan bare desværre ikke fordrage gedeost – mon man i stedet kan bruge mozzarella eller en anden ost?

Reply
Julie Karla juli 3, 2013 - 6:31 am

Hej Mai,
Ja du kan sagtens bruge mozzarella, det vil nok bare flyde lidt mere ud, når det bliver bagt. Det samme med gorgonzola, men sidstnævnte smager virkelig godt!
Kærlig hilsen
Julie

Reply
Maria Vanløseblues juli 3, 2013 - 6:47 am

Hold nu op hvor lækkert!
Jeg elsker gedeost så de her små lækre hapser de skal nok finde vej til mit køkken – uhm!

Reply
Julie Karla juli 3, 2013 - 7:02 am

Hej Maria,
Tak for det! Jeg elsker også bare gedeost. Håber du blir lige så vild med denne her kombination som jeg : )

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen