JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Cremet feta

af Julie Karla juni 26, 2013
Skrevet af Julie Karla juni 26, 2013

Jeg kan faktisk ikke forstå, hvorfor jeg ikke har lavet denne her fetacreme før nu. Jeg har altid spist det hjemme hos mine forældre i Århus, som køber det hos en tyrkisk købmand. Det smager simpelthen så godt, men jeg har egentlig aldrig selv tænkt på at lave det. Men da jeg havde et stort stykke feta i køleskabet i dag og forårsløg og rødløg, måtte jeg jo lige prøve at se om det blev lige så godt, som det jeg kan købe. Det blev det, og faktisk endnu bedre! Det er så simpelt og lækkert og er helt perfekt som en appetizer på noget lækkert knækbrød eller sammen med grissini, eller endda som smørelse i en sandwich. Jeg er vild med det, og jeg vil vove at påstå, at det tager 5 minutter at lave.

Skærebræt og Grand Cru skål fra Rosendahl

Ingredienser
250 gr. feta (fra en blok!)
2 store spsk. græsk yoghurt 10 %
1 forårsløg
1/2 rødløg

Tilberedning 
Blend fetaen sammen med græsk yoghurt i en food processor, indtil man har en blød og cremet konsistens. Hæld fetacremen over i en skål og pynt med fint hakket rødløg og forårsløg, og så er den klar til servering.

2 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Cremet quinoa med avocado
Næste indlæg
Spinatpandekager med svampe, forårsløg og røget goudan

Måske du også kan lide de her…

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Blomkål i ovn med hvidløgssmør og citron-tahindressing

januar 5, 2023

Perlecouscous salat med grønkål, æble, kaki og en...

december 19, 2022

Bruschetta med burrata, appelsin og frisk timian

december 15, 2022

2 kommentarer

Rikke Ahlberg juni 26, 2013 - 7:05 pm

Lyder SÅ lækkert, og så er det jo en fantastisk måde at få brugt rester på (jeg smider alt for ofte netop fetablok og græsk yoghurt ud, fordi vi ikke når at få spist det hele). Det glæder jeg mig til at prøve! 🙂

Reply
Julie Karla juni 26, 2013 - 7:07 pm

Hej Rikke!
Ja lige præcis! Det er super nemt, og jeg tror ikke, du kommer til at smide noget ud mere i fremtiden : )

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen