JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Havregrød med tiramisu

af Julie Karla april 26, 2013
Skrevet af Julie Karla april 26, 2013

Jeg har før lavet en havregrød med gulerodskage og nu har jeg lavet en havregrød med tiramisu. Det er i hvert fald det, som jeg synes denne her havregrød minder om, og især når jeg spiser den i selskab med min elskede morgenkaffe. Jeg spiste havregrøden i morges, og den blev selvfølgelig efterfulgt af en varm hvede med ost, hvilket var en skøn og mættende start på en dejlig fridag. Det er faktisk min første rigtige fridag, siden jeg for mange måneder siden startede på mit speciale. I dag holder jeg helt fri, for mit speciale er nemlig færdigt og det er faktisk en lidt underlig fornemmelse. Jeg har helt glemt, hvordan det føles at holde fri-weekend uden dårlig samvittighed pga. bøger man altid lige burde læse. Men det er skønt og fridagen skal bruges i køkkenet!


Ingredienser (1 pers.)
1 dl. havregryn
1 dl. mælk
1,5 dl. vand
1 lille bæger skyr med vanille fra Thiese (fås i flere supermarkeder)
ELLER
Et par skefulde skyr med ren vanillepulver og lidt agavesirup
Kakao

Tilberedning
Kog havregrynene sammen med mælk og vand i et par minutter indtil havregrøden er færdig. Læg skiftevis et lag af havregrød og vanilleskyr i et glas eller en skål og pynt til sidst med kakao. Nyd gerne havregrøden sammen med en god kop kaffe for at få den fulde tiramisu fornemmelse.

4 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Guacamole-bulgursalat
Næste indlæg
Go’ Morgen Danmark

Måske du også kan lide de her…

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Ristet boghvede med kanel, agavesirup og kokosolie –...

februar 24, 2023

Æbledessert med sesam og honning yoghurt

oktober 4, 2022

Havregrød med kokosmælk, blåbærkompot, yoghurt og mango –...

maj 25, 2022

Scones opskrift med hindbær, müsli og vaniljeyoghurt

marts 4, 2022

Semlor opskrift – bare i muffin udgave! Men...

januar 27, 2022

Omelet opskrift med grønkål og pære-sennepssalat

december 14, 2021

Baby romaine salat med basilikum chimichurri og pocheret...

december 7, 2021

Juleboller med varme krydderier og appelsinskal

december 6, 2021

4 kommentarer

Susann Romy maj 1, 2013 - 12:28 pm

Jeg elsker at finde nye måder at spise sin havregrød på om morgen. Lige nu har jeg en fase med æbler og kanel. Ellers er jeg også fan af most banan i min grød.

Reply
Julie Karla maj 6, 2013 - 6:41 am

Hej Susann,
Ja der er et hav af muligheder, og æble og kanel er en sikker vinder : )

Reply
Anonymous maj 12, 2013 - 10:28 pm

jeg har længe brugt ganske alm kogt vand , havregryn pyntet med annanas/vanilie evt til sat lidt druesukker og så er man ellers klar til dagens fitness – en smuk kvinde der laver smuk og sund kost, det er da imponerene, det ser virkeligt lækkert ud det hele,så har sat mig for at jeg vil kokkerere en del ud fra den her blog – tak for det 🙂

Mvh

Søren

Reply
Julie Karla maj 13, 2013 - 4:20 am

Hej Søren,
Ja, man kan også bare bruge vand, jeg kan dog godt lide den cremede smag af mælk, så jeg bruger halv vand, halv minimælk. Men skønt med ananas! Og tak for dine pæne ord, jeg er glad for at du vil læse med!

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske pizzaovn

    december 3, 2024
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen