JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Rød bulgursalat med rosenpeber-hytteost

af Julie Karla februar 24, 2013
Skrevet af Julie Karla februar 24, 2013

Jeg tænker tit i farver, når jeg skal finde på nogle nye retter, som med denne her bulgursalat, hvor farven er rød i alle afskygninger. Jeg kan godt lide, når salater er flotte at se på, for så bliver smagsoplevelsen altså også meget bedre. Denne her salat smagte skønt, og blev spist sammen med lidt lækkert røget laks, hvilket passer helt perfekt til hytteosten med rosenpeber. Hvis man ikke er så vild med rosenpeber, kan man sagtens erstatte peberen med lidt paprika. Det tror jeg også smager godt, og er i fin tråd med det røde tema.


Ingredienser (2 pers.)
1 dl. bulgur
2 dl. vand
1 rød peberfrugt
1 rødt æble
1 håndfuld tørrede tranebær
2 spsk. olivenolie
1 spsk. æblecidereddike
Frisk rød chili
Salt og peber
200 gr. hytteost

1 tsk. rosenpeber


Tilberedning
Kog bulgur og vand i ca. 10 minutter over lavt blus, indtil væden er absorberet og bulguren færdigkogt. Smag bulguren til med salt og peber og lade den køle lidt af. Hak peberfrugten og æblet i fine små stykker, og hæld olivenolie og æblecidereddike over. Bland nu grøntsagerne sammen med den kogte bulgur og smag til med salt og peber, samt finthakket rød chili efter smag. Bland hytteosten sammen med rosenpeber og server det til salaten.

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Frikadeller med fløderødbeder
Næste indlæg
Sødt gulerodsbrød med mandler, dadler og kanel

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen