JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Cheesecake brownie

af Julie Karla november 2, 2012
Skrevet af Julie Karla november 2, 2012

Jeg har længe haft lyst til at lave denne her cheesecake brownie med mine yndlings amarena kirsebær, og da min kæreste havde fødselsdag sidste weekend bød muligheden sig. De blev virkelig gode og kombinationen af ckokolade og flødeost er helt perfekt. Jeg gav den nok 5 minutter for meget, så man skal være opmærksom og endelig ikke lige ‘give dem bare 5 minutter ekstra’… Ca. 25 minutter tror jeg er meget passende. 

Lækker cheesecake brownie med julekrydderier

Denne her cheesecake brownie er helt sikkert én, jeg skal bage igen snart. Måske til jul og så spice den op med lidt julekrydderier. Kunne det ikke være meget lækkert?!

Lækker cheesecake brownie
Udskriv
Cheesecake brownie
Forb. tid
25 min
Tilb. tid
25 min
 

Lækker cheesecake brownie som nok skal imponere gæsterne, eller bare til at forkæle dig selv og familien.

Ret: Dessert, kage
Antal: 6
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
Flødeostcreme
  • 200 gr. flødeost
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. revet citronskal
  • 1 spsk. sukker
  • 1 vaniljestang
Chokoladebrownie
  • 250 smør
  • 250 gr. sukker
  • 5 æg
  • 1 vaniljestang
  • 150 gr. hvedemel
  • 300 gr. mørk chokolade 70%
Pynt
  • Amarena kirsebær
Sådan gør du
  1. Pisk flødeosten sammen med sukker, citron og citronskal, samt vanilje. Stil cremen til side.
  2. Pisk æggene i en anden skål sammen med sukker og vanilje. Pisk æggeblandingen indtil æggene er blevet lyse og luftige.
  3. Smelt chokoladen i en gryde sammen med smøret over lavt blus, og lad det derefter køle lidt af. Bland chokoladen og smøret sammen med æggeblandingen, og tilsæt til sidst melet.
  4. Fyld kagedejen i en smurt form og fordel flødeostecremen ovenpå chokoladekagedejen.
  5. Brug derefter en kniv til at trække et mønster rundt på kagen.
  6. Bag kagen i ca. 25 minutter ved 180 gr.
  7. Lad kagen køle af og skær den i firkantede stykker og server evt. kagen med amarena kirsebær

 

svampet cheesecake brownie
dejlig cheesecake brownie
Lækker cheesecake brownie med kirsebær
11 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Rødbedehummus
Næste indlæg
Rødbedesalat med æbler og marineret feta

Måske du også kan lide de her…

Påskekage med påskeæg – med smag af citron...

marts 19, 2024

Semlor med marcipan og flødeskum – den klassiske...

januar 13, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Hyldeblomstsaft opskrift – Én af sommerens bedste opskrifter

juni 19, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Kladdkaka opskrift med appelsin og hvid chokolade

december 16, 2022

Osteanretning til jul med granatæble, kakifrugt og chilihonning...

december 13, 2022

Chokolade med granatæble og kanel – en skøn...

november 25, 2022

Brunsviger opskrift – mit bud på én af...

november 8, 2022

Æblekage med marcipan og kardemomme og æbler både...

oktober 28, 2022

11 kommentarer

Sofie Riis november 3, 2012 - 6:55 pm

Det ser lækkert ud 🙂 Hvor mange stykker blev der af den?

Reply
Julie Karla november 4, 2012 - 7:52 am

Hej Sofie.
Tak for det!
Jeg tror der blev ca. 16-20 stykker af kagen.
Kærlig hilsen
Julie karla

Reply
Anne Hansen januar 27, 2013 - 12:53 pm

Min veninde Ida lavede denne kage til os i går. Den var fantastisk! Vildt lækker kombination, som jeg aldrig selv havde overvejet. Den vil jeg med sikkerhed forsøge mig selv:-)

Reply
Julie Karla januar 27, 2013 - 1:48 pm

Hej Anne,
Det er jeg glad for at høre!
Bliver os’ helt lækkersulten af at kigge på den igen : )

Reply
Marie februar 5, 2013 - 11:04 pm

Har lige opdaget din blog og jeg er allerede fan!
Denne kage er lige blevet bagt herhjemme i dag og hold nu fast den er lækker – MUMS 🙂

Reply
Julie Karla februar 6, 2013 - 6:01 am

Hej Marie,
Det er jeg glad for at høre, velkommen til : )
Er i gang med at eksperimentere med nye brownieopskrifter, som forhåbentlig kommer op inden længe.

Reply
Anonymous maj 23, 2013 - 7:25 pm

Bagte du din 25 min. eller bagte du din 30? (-;

Reply
Julie Karla maj 23, 2013 - 7:34 pm

Hejsa,
Jeg vil anbefale at bage den i 25 minutter, 30 er lige en lille tand for meget, i hvert fald i min ovn : )
Kærlig hilsen
Julie K.

Reply
Sanne Tofte oktober 7, 2014 - 7:44 pm

hvad bruger du kirsebærerne til?

Reply
Julie Karla oktober 8, 2014 - 4:26 am

Jeg serverer dem til brownien : )

Reply
Sanne Tofte oktober 8, 2014 - 6:06 am

det er fint. kunne bare ikke se om der også var nogle øverst på kagen 🙂

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen