JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Morgengrød med æble, abrikoser og kanelskyr

af Julie Karla september 22, 2012
Skrevet af Julie Karla september 22, 2012

Så er det blevet weekend igen og jeg har tid til at lave et ekstra lækkert morgenmåltid til mig selv. I dag blev det Irmas lækre grød nr. 1, som røg i mine gryder. Jeg piftede grøden op med revet æble, tørrede rosiner og abrikoser, og toppede grøden med skyr, der var blevet rørt med lidt kanel. Det smagte så skønt.

Ingredienser (2 pers.)
100 gr. grødblanding
2.5 dl. vand
2.5 dl. skummetmælk
1 håndfuld rosiner
6 tørrede abrikoser
1 æble
2 spsk. skyr
1/2 tsk. kanel

Tilberedning
Riv æblet og bland det sammen med grødblandingen i en gryde. Tilsæt mælk og vand, samt rosiner og lad grøden koge op. Kog grøden i ca. 10 minutter og lad den derefter stå og hvile et par minutter under låg.
Når grøden har hvilet, skulle den gerne være blevet dejlig tyk og cremet.
Hæld grøden op i skåle og pynt med små abrikosstykker og kanelskyr.

2 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Bruschetta med avocado
Næste indlæg
Lækker bulgursalat med hokkaido opskrift

Måske du også kan lide de her…

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Ristet boghvede med kanel, agavesirup og kokosolie –...

februar 24, 2023

Æbledessert med sesam og honning yoghurt

oktober 4, 2022

Havregrød med kokosmælk, blåbærkompot, yoghurt og mango –...

maj 25, 2022

Scones opskrift med hindbær, müsli og vaniljeyoghurt

marts 4, 2022

Semlor opskrift – bare i muffin udgave! Men...

januar 27, 2022

Omelet opskrift med grønkål og pære-sennepssalat

december 14, 2021

Baby romaine salat med basilikum chimichurri og pocheret...

december 7, 2021

Juleboller med varme krydderier og appelsinskal

december 6, 2021

2 kommentarer

Frederikke Holck september 23, 2012 - 8:12 am

Aj hvor ser det bare godt ud!

Måske vil du kigge forbi min blog?

http://www.vivalavanilla.blogspot.dk

Mange hilsner fra Frederikke

Reply
Julie Karla september 23, 2012 - 2:21 pm

Hej Frederikke.
Tak for det, og en fin blog du har.
Kærlig hilsen
Julie

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen