JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Pizza med blomkålsbund

af Julie Karla september 2, 2012
Skrevet af Julie Karla september 2, 2012
For noget tid siden lavede jeg en pizza med en bund af butterbeans og nu er det så blomkålens tur. Jeg er ret glad for at lave pizza på alle mulige måder, da det er nemt at lave på en hverdagsaften og så smager det altid godt. 
Man kan putte alt muligt forskelligt fyld på denne her pizzabund, men jeg valgte lidt bresaola, basilikumspesto,små danske tomater og frisk rød basilikum og det smagte rigtig dejligt. Jeg puttede ikke ost ovenpå pizzaen, da der er ost i bunden, men man kunne sagtens. F.eks. lidt gedeost eller frisk ricottaost ville være lækkert. Så skal man blot give pizzaen 5 min. ekstra i ovnen, når fyldet er kommet på, indtil osten er smeltet.

Ingredienser (4 små portionspizzaer)
400 gr. revet blomkål (svarende til ca. 1 mellemstort blomkål)
150 gr. revet mozzaralla eller f.eks. gouda (jeg brugte øko-udgaven fra Naturmælk)
2 æg (small)
Frisk basilikum
Peber

100 gr. bresaola
4 spsk. basilikumspesto
Frisk rød basilikum
Cherrytomater

Tilberedning
Blomkålen rives fint på et rivejern og hældes i en ovnfast skål. Sæt skålen i mikroovnen og giv den 4 minutter på fuld styrke, rør gerne halvvejs. 

Lad den fintrevede blomkål køle lidt af og bland det derefter med revet mozzarella, 2 små æg, basilikum og peber og rør det godt sammen. Fordel blomkålsblandingen i 4 portioner, 2 på hver bageplade, og glat dem ud med fingrene til en rund cirkel.

Bag blomkålsbundene i ovnen på 240 gr. i ca. 12-15 minutter eller indtil de har fået en flot gylden overflade og er faste.

Tag bundene ud af ovnen og placer fyldet ovenpå de fire bunde og server straks.

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Bruschetta med ricotta, blåbær og kanelsmør
Næste indlæg
Coconut rice pudding

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen