JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Salat med quinoa i glas

af Julie Karla september 27, 2015
Skrevet af Julie Karla september 27, 2015

Denne her salat med quinoa i glas kunne jeg sagtens spise hele tiden. Til frokost, aftensmad og endda til morgenmad med et spejlæg! Jeg behøves ikke noget kød til, da den indeholder de fleste af mine yndlings-salatingredienser – rødbede, avocado, grapefrugt, granatæblekerner og ja, selvfølgelig, QUINOA!

Salat med quinoa | www.juliekarla.dk

Salat med quinoa i glas!

Og hvorfor er salaten så i glas, spørger du måske? Ja, det er der faktisk ikke som sådan den store grund til, andet end at jeg synes, det ser så flot ud, og er en lidt sjov og anderledes måde at servere en salat på. Det er også smart, når man skal blande sennepsdressingen sammen med denne her salat med quinoa, for så er det bare lige at lægge låget på og ryste glasset godt og grundigt.

Og man kan sagtens bare nøjes med at servere salaten på en stor tallerken til to personer. Jeg synes bare, at det er lidt fint at servere et patentglas til hver, som man så selv kan hælde ud på tallerknen. Det gør det hele lidt ekstra sjovt, synes jeg.

Salat med quinoa | www.juliekarla.dk

Salat med quinoa | www.juliekarla.dk
Udskriv
Salat med quinoa i glas
Forb. tid
20 min
Samlet tid
20 min
 
Antal: 2
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 1 dl. rød quinoa
  • 2 dl. vand
  • 50 gr. babyspinat
  • 1 rødbede
  • 1 grapefrugt
  • 4 spsk. granatæblekerner
  • 1 moden avocado
  • 2 spsk. let ristede solsikkekerner
  • Dressing:
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. agavesirup
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 patentglas
Sådan gør du
  1. Skyl quinoaen i vand og hæld vandet fra. Kog quinoaen i 2 dl. vand under låg, indtil al væden er absorberet. Lad quinoaen køle af.
  2. Skræl rødbeden og kør den igennem en spiralizer. Har du ikke en spiralizer kan du sagtens skære den ud i tynde skiver med en kniv, skrælle små bånd med en kartoffelskræller eller rive den på et rivejern.
  3. Skyl babyspinaten og hak den groft. Skær avocadoen i skiver. Skræl grapefrugten og skær den ud i både.
  4. Fyld nu glasset med ingredienserne til salaten. Læg først et lag hakket spinat i bunden. Fordel rødbedestrimler ovenpå. Hæld den afkølede quinoa i, dernæst avocado, grapefrugt og quinoa igen og afslut med let ristede solsikkekerner.
  5. Bland alle ingredienserne til sennepsdressingen sammen og bland den i din salat med quinoa ved servering. Ryst glasset og hæld quinoasalaten ud på to tallerkner.

Opskriften på denne her salat med quinoa er fra min kogebog “Min sunde uge”, som du jo stadig kan nå at downloade gratis lige her på min blog under menuen kogebøger!

Salat med quinoa | www.juliekarla.dk

Salat med quinoa | www.juliekarla.dk

2 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Nemme forretter med laks
Næste indlæg
Sund brunch yoghurt

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

2 kommentarer

Christine Bonde september 28, 2015 - 10:48 am

Hvor ser det fint ud! Og lækre ingredienser 🙂

Reply
Julie Karla september 29, 2015 - 8:15 am

Tak Christine! Det er også nogle af mine yndlingsingredienser : )

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen