JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Chiagrød med kirsebær

af Julie Karla juni 25, 2014
Skrevet af Julie Karla juni 25, 2014

Denne her chiagrød har jeg lavet med hvide chiafrø. Jeg stødte på de hvide frø for noget tid siden i en øko-butik og måtte straks have en pakke med hjem. Så vidt jeg kan læse mig frem til har de nogenlunde samme næringsindhold som de sorte chiafrø. Jeg har efterhånden lavet mange chia-opskrifter, men er også helt vild med de små frø. Jeg kan godt lide den cremede konsistens frøene giver, når man blander dem med forskellige former for mælk. Denne gang har jeg blandet chiafrøene med en ekstra cremet kokosmælk, hvilket er min helt klare favorit. Og så har jeg blendet chiafrøene med økologiske kirsebær, hvilket giver en sød og dejlig chiagrød, der har en skøn smag af kirsebær. Prikken over i’et er de groft hakkede pistacienødder. Alt i alt en sød men sund start på dagen.

Ingredienser (2 pers.)
3 spsk. hvide chiafrø (de sorte kan også bruges)
3 dl. kokosmælk (evt. ekstra cremet)
10 kirsebær
1 spsk. groft hakkede usaltede pistacienødder

Tilberedning
Bland chiafrøene med kokosmælk i en skål. Sæt skålen på køl natten over. Næste morgen røres der rundt i chiagrøden, og den kommes i en foodprocessor. Chiagrøden blendes med udstenede kirsebær. Chiagrøden serveres straks, og der pyntes med groft hakkede pistacienødder. 

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Romainesalat med jordbær og mormordressing
Næste indlæg
Fried ‘rye’ med frisk koriander og cashewnødder

Måske du også kan lide de her…

Påskekage med påskeæg – med smag af citron...

marts 19, 2024

Semlor med marcipan og flødeskum – den klassiske...

januar 13, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Hyldeblomstsaft opskrift – Én af sommerens bedste opskrifter

juni 19, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Ristet boghvede med kanel, agavesirup og kokosolie –...

februar 24, 2023

Kladdkaka opskrift med appelsin og hvid chokolade

december 16, 2022

Osteanretning til jul med granatæble, kakifrugt og chilihonning...

december 13, 2022

Chokolade med granatæble og kanel – en skøn...

november 25, 2022

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen