JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Myntepesto med pistacienødder

af Julie Karla juni 10, 2014
Skrevet af Julie Karla juni 10, 2014

Denne her myntepesto med pistacienødder er perfekt sammen med lam, men ville også være helt skøn sammen med et stykke ovnbagt hvid fisk. Jeg spiste dog pestoen til nogle møre lammekoteletter, som Mikkel havde haft med hjem fra Island, og det var et super, super dejligt måltid. myntepesto til lam

Super skøn myntepesto med pistacienødder

I forhold til krydderurtemængden har jeg næsten brugt, hvad der svarer til en hel potte af mynte og halvt så meget persille, men prøv dig frem. Pestoen skal være grov og ikke fin, som man kender den fra supermarkedet. Jeg kan nemlig godt lide, at der er noget at tygge på som f.eks. de groft hakkede pistacienødder. Og så kan man godt bruge saltede pistacienødder i stedet for de usaltede, hvis de er nemmere at få fat i. I så fald bør man udelade noget af det ekstra tilsatte salt.

myntepesto

Udskriv
Super dejlig myntepesto
Forb. tid
10 min
 

En grov pesto, hvor de skønne smage rigtig kan træde frem!

Ret: dip, dressing, Tilbehør
Køkken: internationalt, nordisk
Antal: 1 lille portion
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 2 store håndfulde fint hakket mynte
  • 1 stor håndfuld finthakket persille
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • skal af 1 øko citron
  • 1 fed hvidløg
  • salt
  • peber
  • 1 spsk usalted pistacienødder
Sådan gør du
  1. Hak krydderurterne fint og bland dem sammen med olivenolie, æblecidereddike, citronskal og presset hvidløg.

  2. Smag til med salt og frisk kværnet peber.

  3. Hak pistacienødderne groft og bland dem i pestoen. Servér evt. pestoen til en lammekotelet.


myntepesto med pistacienødder
0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Nem Chiagrød med jordbær og mynte
Næste indlæg
Jordbær med parmaskinke, gedefriskost og frisk rosmarin

Måske du også kan lide de her…

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Osteanretning til jul med granatæble, kakifrugt og chilihonning...

december 13, 2022

Melon tzatziki med cantaloupe melon til de varme...

august 10, 2022

Fetadip med granatæblekerner, valnødder og honning

december 17, 2021

Rysteribs opskrift – Sådan laver du nemt rysteribs

juli 21, 2021

Ramsløgspesto

april 27, 2021

Basilikumspesto – Super nem opskrift med mandler

februar 26, 2021

Persillepesto – perfekt til alt

juni 9, 2020

Marineret feta med rosmarin, citron og chili

april 10, 2019

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen