JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Caprese salat med kylling og squashspaghetti

af Julie Karla juni 1, 2017
Skrevet af Julie Karla juni 1, 2017

Her kommer et forslag til et dejlig nemt, hurtigt og sundt aftensmåltid nemlig en caprese salat med kylling og squashspaghetti. Det er en low carb ret, når den er bedst, synes jeg, for man savner slet ikke pastaen.

Jeg har lige haft sådan en “nu må jeg lige køre en masse grøntsager ned, og ikke så mange croissanter” uge, for i sidste uge var jeg nemlig med familien i Cannes. Mikkel deltog i filmfestivalen dernede, og Nord og jeg var nede og hygge os sammen med Mikkel, når han havde fri. Jeg havde kun været i Cannes én gang før med min forældre for mange år siden, så det var dejligt rigtig at kunne få lov til at udforske byen igen og i længere tid.

Nå men, der blev altså spist riiiimelig mange croissanter, baguettes og MASSER af ost, for det gør man jo i Frankrig. Alt sammen skyllet ned med lækker iskold rosé! Ja tak. Så derfor havde jeg både lyst og min krop ville takke mig for lidt grønt, da vi kom hjem.

Caprese salat med kylling og squashspaghetti

Caprese salat med kylling og squashspaghetti – nem hverdagsret

Det er en ret nem hverdagsret denne her med forholdsvis simple ingredienser. Det vigtigste, synes jeg, er dog helt klart at bruge en buffalo mozzarella i stedet for en almindelig. Det smager bare bedre. Og ellers er det egentlig bare at stege de forskellige ingredienser, bortset selvfølgelig fra squashen, og blande det hele sammen på panden. Wupti… nem aftensmad.Caprese salat med kylling og squashspaghetti

Caprese salat med kylling og squashspaghetti
Udskriv
Caprese salat med kylling og squashspaghetti
Ret: Hovedret
Antal: 2
Ingredienser
  • 1 stor squash
  • 200 gr kyllingebryst
  • 1 stk buffalo mozzarella
  • 250 gr cherrytomater
  • 1 stor håndfuld frisk basilikum
  • 1/2 stk løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk oregano
  • 1/2 tsk knust spidskommen
  • salt
  • peber
  • olivenolie
Sådan gør du
  1. Hak løg og hvidløg fint og steg det gyldent et par minutter i en høj pande med olivenolie.

  2. Tilsæt mundrette stykker af kyllingebryst, og rør godt rundt. Tilsæt oregano, spidskommen samt salt og peber. Og steg kyllingestykkerne færdige.

  3. Tag kyllingen af panden, og hæld det midlertidigt over på en tallerken.

  4. Hæld lidt mere olivenolie på panden, og kom cherrytomaterne på. De skal blot have et par minutter, så de bliver varme og får lidt stegeskorpe. Tag panden af varmen.

  5. Nu skal retten samles i panden.

  6. Snit squashen på et mandolinjern, så man får fine spaghettistrimler. Kom kyllingestykkerne tilbage på panden med tomater samt squashspaghetti. Tilsæt grofthakket frisk basilikum og stykker af buffalo mozzarella, og bland det hele godt men forsigtigt rundt.

  7. Servér straks retten. Retten serveres lun.

Caprese salat med kylling og squashspaghetti

2 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Min nye spirebakke
Næste indlæg
Hvis jeg havde en café…

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

2 kommentarer

Grethe Muff juni 3, 2017 - 7:46 am

Det skal prøves – hvor ser det lækkert og let ud:). Glædelig pinse

Reply
Julie Karla juni 5, 2017 - 4:41 am

Tak Grethe, og det er den virkelig også. God pinse til dig også!

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske pizzaovn

    december 3, 2024
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen