JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Nem kyllingeret med asparges, bacon og blå ost

af Julie Karla juni 12, 2017
Skrevet af Julie Karla juni 12, 2017

Det her er en virkelig nem kyllingeret med asparges, bacon og blåskimmel, som er nem fordi alle ingredienserne sådan set bare skal bages i ovnen på samme tid. Så den er oplagt på en travl hverdag. Vi fik noget lækkert brød til, men du kan da også bare fyre op under nogle ovnkartofler, der også bare skal hygge sig i ovnen med de andre ting.

Nem kyllingeret med asparges, bacon og blå ost

Nem kyllingeret med nye asparges

Mmmm… jeg har brugt nye sprøde danske asparges til denne her ret, og der er bare ikke noget bedre end sommerens dejlige grøntsager. Totalt min yndlingstid, hvad angår lækre råvarer. De allerbedste asparges, jeg har smagt i år, udover selvfølgelig de her hvide asparges fra Langeland, er dog nogle grønne asparges, Mikkel og jeg købte i weekenden på et lille lokalt marked i Malmø.

Seriøst de smagte godt! De var dejligt søde, sprøde og med skønne noter af friske ærter. Vi nød dem lørdag aften, og dertil havde vi lavet en chilimayo med en øko chilisauce, som jeg også havde købt på markedet. Og så har vi stadig en del franske specialiteter tilbage (heldigvis) fra vores tur til Cannes, så vi nød rigtig en dejlig tapas aften med alle de bedste ting. Og rødvin selvfølgelig!

Nem kyllingeret med asparges, bacon og blå ost
Udskriv
Nem kyllingeret med asparges, bacon og blå ost
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
25 min
Samlet tid
35 min
 
Ret: Hovedret
Antal: 2 personer
Ingredienser
  • 2 stk kyllingebryst
  • 1 bundt grønne asparges (ca. 10 stk)
  • 4 skiver blå ost
  • 2 skiver bacon
  • oregano
  • hvidløgspulver
  • salt
  • peber
  • olivenolie
Sådan gør du
  1. Skyl asparges og læg på dem på en bageplade med bagepapir i den ene side. Dryp med olivenolie og salt og peber.

  2. I den anden side lægges de to kyllingebryster. De drysses med oregano, hvidløgspulver, salt og peber.

  3. På en anden bageplade lægges skiver af bacon. Lav evt. en hel pakke og gem resten af den stegte bacon til en anden ret.

  4. Sæt de to bageplader i ovnen ved 200 gr. alm. ovn i ca. 20 minutter. Efter 20 minutter lægges der blå ost på kyllingefileterne. Kom dem tilbage i ovnen i ca. 5 minutter til osten begynder så småt at smelte. (Beregn længere stegetid, hvis kyllingebrysterne er større)

  5. Hak den færdigstegte sprøde bacon fint.

  6. Servér de bagte kyllingebryster med asparges og drys med finthakket bacon. Nyd det med det samme.

Nem kyllingeret med asparges, bacon og blå ost

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
cookie dough opskrift – en sundere én af slagsen
Næste indlæg
Havregrød med banan og cookie dough

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen