JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Hjortefrikadeller med timian og bacon

af Julie Karla maj 13, 2014
Skrevet af Julie Karla maj 13, 2014

Hjortefrikadeller smager bare godt! Jeg er stor fan af vildt. Desværre er udvalget i mit lokale supermarked ikke særligt imponerende, og det er heller ikke helt billigt. Derfor er jeg nu begyndt at købe vildt med hjem fra Sverige, når jeg besøger Malmø, hvilket efterhånden sker ret ofte. Her køber jeg svensk vildtkød, og det smager super godt og kan fås til en rimelig pris, så nu er fryseren fyldt op med lækre Hhjortefrikadeller. De her hjortefrikadeller smagte skønt af frisk timian og havde en meget let røget smag af bacon. Jeg spiste dem sammen med en skøn broccolisalat med tranebær og pistacienødder, hvilket passede perfekt til disse hjortefrikadeller.

Lækre Hjortefrikadeller

Opskrift Hjortefrikadeller

Udskriv
Hjortefrikadeller med timian og bacon
Forb. tid
5 t 22 min
Tilb. tid
5 t 22 min
 
Ret: Frikadeller
Køkken: Nordisk køkken
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 500 gr. hakket hjortekød
  • 100 gr. røget økologisk bacon i skiver
  • 2 store spsk. frisk hakket timian
  • 1 revet løg
  • 1 æg
  • 2 spsk. rasp
  • 1 tsk. salt
  • 1/4 tsk peber
  • 1 knivspids frisk revet muskatnød
Sådan gør du
  1. Skær baconskiverne i små stykker, og svits det på en tør pande i et par minutter.
  2. Lad det køle helt af på et stykke køkkenrulle.
  3. Bland det hakkede hjortekød sammen med den afkølede bacon, 2 store spsk. frisk timian, muskatnød, revet løg, æg, rasp og salt og peber.
  4. Brug hænderne til at ælte farsen godt sammen.
  5. Form farsen til små frikadeller og steg hjortefrikadellerne i smør på en pande.
  6. Server med en lækker salat, hvor der f.eks. indgår tørrede tranebær og pistacienødder. Det er godt til vildt frikadeller.
Hjortefrikadeller opskrift
4 kommentarer
1
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Lammekoteletter med “tzatziki spaghetti” og frisk mynte
Næste indlæg
Cashew müsli med kokos, banan og lime

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

4 kommentarer

Emma maj 13, 2014 - 7:47 pm

Hvor ser de lækre ud 🙂 Og sikke en pæn anretning! Hvor er keramikfadet fra?

Reply
Julie Karla maj 14, 2014 - 4:10 am

Hej Emma, Den er fra Thailand ; )

Reply
Samantha Fotheringham juni 30, 2014 - 8:20 am

Lækker blog du har Julie 🙂 sikke mange dejlige opskrifter

Reply
Julie Karla juli 2, 2014 - 5:08 am

Tak Samantha! Og i lige måde : )

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen