JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Luksus æggesalat med estragon og kapers

af Julie Karla juli 19, 2017
Skrevet af Julie Karla juli 19, 2017

Luksus æggesalat med estragon og kapers er helt perfekt, synes jeg, til frokostbordet en dejlig sommerdag i haven eller på altanen. På noget godt rugbrød eller i en sandwich med lidt salat og agurk.

Jeg kalder den luksus æggesalat, da den er lidt anderledes end den klassiske med karry. Denne her æggesalat er nemlig med frisk estragon, som giver den skønneste smag, og med godt selskab i form af kapers.

Luksus æggesalat med estragon og kapers af Julie Karla

Luksus æggesalat med estragon og kapers af Julie Karla
Udskriv
Luksus æggesalat med estragon og kapers
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
15 min
 
Luksus æggesalat med estragon og kapers der er perfekt til frokostbordet året rundt.
Ret: frokost, Tilbehør
Køkken: dansk
Antal: 2 personer
Ingredienser
  • 4 stk æg
  • 3 spsk mayonaise
  • 1 spsk ymer eller anden naturel yoghurt
  • 1 spsk frisk hakket estragon
  • 1/2 tsk dijon sennep
  • 2 tsk kapers
  • friskkværnet peber
  • salt
Sådan gør du
  1. Kog æggene i 10 minutter til de er hårdkogte. Skyl dem under koldt vand, og pil skrællen af. Lad dem køle af og skær dem i tern.

  2. Rør mayonaise, ymer, frisk finthakket estragon, kapers, sennep og salt og peber sammen.

  3. Vend forsigtigt æggene i, smag til og servér. Drys evt. ekstra frisk estragon og friskkværnet peber over.

Lækker luksus æggesalat med estragon og kapersLuksus æggesalat møder bernaise?!

Forestil jer æggesalat møder bernaise… det er lidt sådan denne her æggesalat smager. Ej, lyder det lidt for mærkeligt eller bare mega frådern?! Mest det sidste ikke? Estragonen, som jo er uerstattelig i bernaisen, spiller også en vigtig rolle i denne her æggesalat, og den smag som estragonen bidrager med, er altså bare for nice.

Jeg er vild med estragon, og har det også i min lille krydderurtehave på altanen. Og løber jeg igennem mine opskrifter, har jeg da også brugt krydderurten i flere retter, som f.eks. denne her opskrift på biksemad med en lækker kold bernaisedressing til.

Og når jeg nu starter det her indlæg med at nævne sommermad på terrassen, så kommer jeg til at tænke på weekenden, hvor jeg forhåbentlig får lov til at nyde sommermaden udenfor i den svenske natur, når jeg drager med familien til Sverige. Ih, det bliver så dejligt at komme på en lille ferie, og nyde alle de lækre ting, som svenskerne har at byde på gastronomisk. Og der er ret så mange!Nem Luksus æggesalat

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler
Næste indlæg
Opskrift på naanbrød med burrata, bønner og agurk

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen