JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Salat med rosenkål, pærer og granatæblekerner

af Julie Karla november 8, 2017
Skrevet af Julie Karla november 8, 2017

Det her er en rigtig efterårssalat, for når efteråret er over os er en salat med rosenkål næsten uundgåelig. Og heldigvis for jeg er vild med de små kål, der er så sindssygt sunde.

Jeg bruger dem enten skåret i skiver, som i en salat som denne, eller også så bager jeg dem i ovnen. Det bliver de virkelig skønne af, og helt perfekt i en salad bowl, som f.eks. denne her salat med søde kartofler og rosenkål, som jeg lavede for noget tid siden. Man kan også pille bladene fra hinanden og svitse dem kort i smør eller olivenolie på panden, drysse med salt og lidt citronsaft og det er det. Helt perfekt tilbehør til f.eks. fisk.

Salat med rosenkaal af julie karla

Salat med rosenkaal af julie karla
Udskriv
Salat med rosenkål, pære og granatæblekerner
Forb. tid
20 min
 

Super lækker og totalt efterårssalat - Salat med rosenkål, pære og granatæblekerner passer perfekt til en masse retter.

Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: dansk, nordisk
Antal: 2 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 200 gr rosenkål
  • 1 stk pære
  • 3 spsk granatæblekerner
  • 2 håndfulde halverede letristede mandler
Dressing
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 tsk akaciehonning
  • 1 tsk vand
Sådan gør du
  1. Skyl rosenkålen og snit dem i fine  skiver.

  2. Skær pæren i tern og vend dem sammen med den snittede rosenkål.

  3. Rør dressingen godt sammen og vend den rundt i salaten.

  4. Vend forsigtigt granatæblekernerne i.

  5. Pynt salaten med de ristede mandler og servér eller gem i køleskabet til senere.

KøleskabsgrødSalat med rosenkaalSalat med rosenkål og andre efterårs-lækkerier!

Til denne her salat med rosenkål har jeg valgt at vende den fintsnittede rosenkål med en helt klassisk dijon-honning dressing og så vende pærestykker, endnu en yndlings efterårsting, samt granatæblekerner i. Totalt lækker kombi, og heldigvis nogle ting, som frugtskålen bød på. Elsker når det går op for én, at man allerede har lige præcis de ting derhjemme, der skal til for at lave en lækker salat. Så skal man ikke ud at rende efter det ene og det andet, hvilket meget ofte er tilfældet, når jeg skal lave opskrifter.

Salat med rosenkaal og sennep

2 kommentarer
3
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Pasta sauce opskrift med butterbeans
Næste indlæg
Quesadillas i vaffeljern

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

2 kommentarer

Malene april 5, 2018 - 4:47 pm

Så lækker salat, passer perfekt til kyllingebryst, stoppet med gagamole og svøbt i bacon❣️❣️❣️

Reply
Julie Karla april 6, 2018 - 7:31 am

Tusind tak! Ih, det lyder også lækkert!

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen