JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Laksefrikadeller med kapers, æble og citron

af Julie Karla marts 20, 2014
Skrevet af Julie Karla marts 20, 2014

Jeg er så heldig at have en mand, der godt kan lide at fiske, eller det vil sige, jeg er heldig, når han fanger noget og tager det med hjem. For noget tid siden var Mikkel i Island og fangede en stor vildlaks. Den blev vakuumpakket og frosset ned, og kom så med retur til Danmark. Den har ligget i min fryser indtil forleden dag, hvor jeg bl.a. brugte noget af den til at lave de her små, skønne laksefrikadeller med kapers, æble og citron.

Laksefrikadeller en yndlingsret!

Laksefrikadeller er en af mine yndlings-fiskeretter, og det er noget, jeg laver med jævne mellemrum. Eller det vil sige, jeg laver det kun, når jeg kan få noget god, økologisk laks til en rimelig penge, for jeg er nemlig ikke så pjattet med norsk konventionelt opdrættede laks, efter at jeg har hørt så meget omkring al den medicin, de bliver proppet med.Laksefrikadeller af julie karla
De her laksefrikadeller bliver ekstra gode pga. de salte kapers, den syrlige citronskal og det søde æble. De vil passe rigtig godt sammen med en persillesovs og nogle kartofler, eller måske endda i en noget anden boldgade sammen med en basilikumspesto og lidt fuldkornspasta. 

Udskriv
Laksefrikadeller med kapers, æble og citron
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
15 min
 
Laksefrikadeller med kapers, æble og citron er nemme at lave helt fra bunden.
Ret: fisk
Køkken: dansk, nordisk
Antal: 4
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 400 gr. fersk laks
  • 1 æg
  • 1 spsk. fiberHUSK loppefrøskaller kan købes i helsekostforretninger
  • 1/2 løg
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. kapers
  • 1/4 æble
  • Skal af en 1/2 citron
  • Friskkværnet peber
  • Smør
Sådan gør du
  1. Skær skindet af laksen og skær den i små stykker.
  2. Kom laksen i en foodprocessor sammen med æg, fiberHUSK, løg, salt, citronskal og peber.
  3. Hæld farsen over i en skål og bland små æbletern og kapers i.
  4. Steg laksefrikadellerne på en varm pande med smør eller olie.

 

Laksefrikadeller
4 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Jordskokke-focaccia uden mel
Næste indlæg
Råkostsalat med ingefær og to slags topping

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

4 kommentarer

Samantha Fotheringham august 17, 2014 - 1:30 pm

Ser fantastisk ud 🙂

Reply
Julie Karla august 17, 2014 - 1:57 pm

Tak Samantha! : )

Reply
Camilla januar 9, 2018 - 10:49 am

Hej 🙂
Jeg vil lige høre om hvad man kan bruge i stedet for fiberHUSK?

Reply
Julie Karla januar 9, 2018 - 10:59 am

Jeg ville prøve mig frem med 2 spsk. havregryn.

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens nemmeste feta pasta i ovn – 5 minutters forberedelse!

    februar 12, 2021
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen