JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Hvad laver jeg egentlig? Mit liv som madblogger

af Julie Karla april 3, 2018
Skrevet af Julie Karla april 3, 2018

Jeg synes, det er på tide, at jeg sådan helt sort på hvidt fortæller lidt om, hvad jeg egentlig laver. Forstået på den måde, hvad jeg egentlig tjener penge på. For mens jeg har blogget her de sidste snart 7 år, har jeg sideløbende haft et karriereforløb. Og den udvikling synes jeg egentlig også, I skal have et indblik i. For den har budt på succeser, skuffelser, nedture og opture. Et karriereforløb, der heldigvis har ført mig til der, hvor jeg er nu og allerhelst vil være. Kunne ikke forestille at lave noget som helst andet. madblogger julie karla

Madblogger, madskribent- og fotograf

Det er hvad, jeg kalder mig nu professionelt. Jeg har nemlig lavet en glidende overgang fra at blogge som hobby til nu at forsøge at skabe en fast månedlig indtægt. Og indtil videre går det godt. Der er rigtig mange ting, der har spillet ind på min beslutning om at være selvstændig og fokusere 100 procent på det, der før var min hobby. Frihed til selv at bestemme vægter højt og i sær på grund af Nord. At have mulighed for at være sammen med ham så meget som muligt, betyder alt. Han er et ønskebarn, og vi har kæmpet hårdt for at få ham, og så vil jeg dælme også have mulighed for at nyde ham, alt det jeg kan.

Frihed til at rejse

Vores familieliv er skruet sådan sammen, at Mikkel er selvstændig i filmbranchen og arbejder meget og rejser meget. Og at have mulighed for at rejse med ham rundt i verden sammen med vores søn. Det er guld værd. Det giver et godt familieliv, hvor vi ikke er fra hinanden i længere tid og en masse unikke oplevelser. F.eks. som da vi var i Kroatien en måned i oktober.

Og vigtigst af alt ved min beslutning om at arbejde professionelt med mine blogs, så er det bare noget, jeg ELSKER at lave. Jeg elsker min blog, jeg elsker at skrive og fotografere, jeg elsker mine læsere og alle de spændende eventyr, der følger med. Og jeg er så taknemlig for hvert et job, jeg får i kraft af min blog.

Og nu lyder det hele virkelig som fryd og gammen. Men selvfølgelig er der også en anden side af valget om at arbejde selvstændigt og bruge en masse tid med min søn, mens han er lille. For vi bor i en lille lejlighed, vi har ingen bil (“kun” en delebil) og hvor vores venner køber lækkert hus og sommerhus, så holder vi liiige lidt igen. Jeg føler dog ikke på nogen måde, at vi mangler noget. Tværtimod så er jeg lykkelig for de ting, vi har, og for at vores lille familie har det godt.madblogger

Stress og præstationsangst

En anden ting, der gør, at jeg i dag har valgt et arbejdsliv, jeg selv bestemmer over og er passioneret omkring er, at jeg har været ude at arbejde fuldtid og givet den gas efter jeg blev færdig med min uddannelse. Og jeg lærte en masse, men jeg brændte også sammen. Set i bakspejlet så ville jeg gøre alting perfekt, var altid bange for at fejle og skuffe andre. Jeg kørte mig selv så hårdt, og blev så usikker på mig selv, og det jeg kunne. Det endte med et kæmpe fald fyldt med stress og angst og en sygemelding. Og den oplevelse, den følelse af “ikke at gøre det godt nok”, den vil jeg gerne fortælle om i et indlæg for sig. For det er mit indtryk, efterhånden som der kommer mere fokus på det i medierne, at de der unge piger, der vil gøre alt perfekt, dem er der mange af.

Så det er en lille intro til mit næste lidt mere personlige indlæg, der kommer til at handle om min tidligere karriere ved siden af bloggen. For jeg er jo kun 32 år, men føler allerede, at jeg er lige der, hvor jeg skal være. Men det har også krævet en masse at komme dertil, og det kan I læse mere om snart.

6 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Champignonsuppe – cremet og vegansk
Næste indlæg
Ristet brød med burrata, bagte vindruer og rosmarin

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Få Venindemad til 100 kr!

august 26, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Lussekatter eller lussebullar – de klassiske svenske julebrød...

november 23, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Kladdkaka opskrift med appelsin og hvid chokolade

december 16, 2022

Osteanretning til jul med granatæble, kakifrugt og chilihonning...

december 13, 2022

Chokolade med granatæble og kanel – en skøn...

november 25, 2022

Energibesparende opskrifter og andre gode tips til at...

september 9, 2022

6 kommentarer

Laura april 3, 2018 - 7:56 am

Hej Julie.

STORT tillykke med din succes og med, at du har skabt dig det liv, du helst vil leve. Jeg glæder mig til at læse mere om din personlige historie. Jeg er sikker på den kan inspirere (og måske skræmme) den 24-årige mig, der knokler med kandidat, to studiejobs og for lidt timer med familie og venner.

God dag!

Reply
Julie Karla april 3, 2018 - 8:42 am

Tusind tak Laura for din søde kommentar! Det håber jeg virkelig den kan : )

Reply
Marie-Louise april 3, 2018 - 3:24 pm

Megagodt indlæg, Julle. Jeg bliver også bare så nysgerrig på mere. 🙂 Måske du en dag har lyst til at fortælle, hvordan en typisk arbejdsdag ser ud for dig?

Reply
Julie Karla april 3, 2018 - 3:55 pm

Tusind tak! God idé, det ku være sjovt at skrive om!

Reply
Alice april 4, 2018 - 9:47 am

… Og gerne også noget om dine indtægtsmuligheder.
Mange gode projekter og planer for meningsfyldte selvstændige arbejdsliv strander med at der ikke er penge i det. Hvordan løser du det?
Jeg ved, der er mange der gerne vil, men ikke tør springe ud som herre i eget liv af frygt for manglende indtægter…

Reply
Julie Karla april 4, 2018 - 10:57 am

Enig, gode pointer, som jeg også vil tage med.

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen