JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Oksedeller med quinoa

af Julie Karla august 16, 2014
Skrevet af Julie Karla august 16, 2014

Der kommer desværre til at gå lidt længere tid, end jeg havde regnet med, før mit nye design går i luften, men det betyder jo ikke, at tingene går i stå herinde på siden. Så I skal ikke snydes for min seneste opskrift, som jeg lavede den anden dag, og som klart er en af mine yndlingsopskrifter på oksedeller. Jeg har krydret kødbollerne med harissa, som er en nord afrikansk krydret chili pasta med bl.a. koriander og hvidløg, der smager super godt. Man kan efterhånden købe den færdiglavet i rigtig mange supermarkeder, og den er super god til at blande sammen med couscous eller til at putte i en dip. Man kan også putte den i oksedeller, som jeg har gjort her for at give en perfekt krydret smag til kødet.

De krydrede oksedeller smager super godt i pitabrød eller sammen med couscous fyldt med tørrede frugter og masser af friske krydderurter. Jeg spiste dem netop sammen med en couscous salat, og så lavede jeg en dressing med creme fraiche, hvidløg, frisk finthakket persille og harissa. Super nemt, og passede perfekt til oksedellerne.

Ingredienser
400 gr. hakket oksekød
1 lille revet løg
1 spsk. harissa
1 tsk. spidskommen
1/2 tsk. tørret koriander
3 spsk. frisk, finthakket persille
1 tsk. salt
Frisk kværnet peber
1 dl. kogt quinoa
Olivenolie til stegning

Tilberedning
Bland oksekødet sammen med alle ingredienserne, og ælt det godt sammen med hænderne. Lad farsen hvile i en halv times tid og form farsen til små, lidt aflange oksedeller. Steg oksedellerne i olivenolie på panden og servér med en spicy dressing. 

 

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Sund müsli med kokos og rug
Næste indlæg
Tortilla med brie, solbærmarmelade og spinat

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen