JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Super nem pære crumble med kokos og chokolade

af Julie Karla oktober 9, 2019
Skrevet af Julie Karla oktober 9, 2019

Denne her pære crumble er super, super nem at lave og den smager jo så godt. Udover pærer er der også æbler og blommer i, så det er en rigtig efterårsdessert. Frugterne blandes blandt andet med kokos og chokolade, og det er altså virkelig hemmeligheden bag denne her crumble, der tager under 10 minutter at forberede.

opskrift på paere crumble

Den nemmeste pære crumble når der er gæster

Jeg lavede denne her pære crumble en dag, hvor vi fik gæster, og jeg egentlig ikke havde forberedt noget dessert. Men efter at have set en fyldt frugtskål med frugter, der virkelig snart skulle bruges, besluttede jeg mig for at lave en hurtig crumble. Og toppingen blev egentlig også bare, hvad der lige var i køkkenskabet. Men øj, hvor blev den god! Og jeg har lavet den 3 gange siden med det frugt vi nu har haft i skålen, og det er virkelig den fedeste måde at lave dessert på. For dels er det nemt, dels er der altså noget helt særligt ved bagte efterårsfrugter som pære, æble og blommer. Det smager bare godt.

den bedste paere crumble med aeble og blommer

Jeg kan også sagtens finde på bare at bage frugterne i ovnen, som de er, måske vendt med lidt kanel og kokosolie, og så bruge dem som topping oven på morgengrøden. Det er især Nord vild med. Og jeg også!

Forresten har jeg også lavet andre crumbles, der ligger her på bloggen. F.eks. denne her æble crumble. Den er dælme også god!

Første blogindlæg i lang tid

Jeg ved godt, at der er stille på bloggen for tiden. Men der er SÅ meget at se til med to små børn…hold da op. Og når Bue endnu ikke sover særligt godt om natten, ja så går den fritid, jeg nu engang har med at sove eller ordne praktiske ting. Så der er ikke meget tid til bloggen, men det kommer der jo igen på et tidspunkt! Indtil videre er jeg bare glad for, at der lige var tid til at få skrevet denne her opturs pære crumble ned og knipse et hurtigt billede. For den måtte altså bare på bloggen.

paere crumble opskrift
Udskriv
Pære crumble med kokos og chokolade
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
25 min
Samlet tid
35 min
 
Ret: Dessert, kager
Køkken: internationalt
Antal: 4 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 2 stk pærer
  • 2 stk æbler
  • 3 stk blommer
  • 1 dl. grovvalsede havregryn
  • 1/2 dl. mandelmel (finthakkede nødder kan også bruges)
  • 2 spsk. kokosmel
  • 2 spsk. kokossukker
  • 1 spsk. smør
  • 20 gr. hakket mørk chokolade
Tilbehør
  • Flødeskum, creme fraiche eller græsk yoghurt
Sådan gør du
  1. Skræl frugterne undtagen blommerne og skær dem alle i mundrette stykker.

  2. Læg frugterne i et tærtefad.

  3. Drys alle de tørre ingredienser over.

  4. Fordel små klatter smør rundt i fadet. Vend det hele en smule med en ske og kom fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader. Bag i ca. 20-25 minutter og rør en eller to gange undervejs.

  5. Pynt den færdige crumble med nødder og servér lun sammen med flødeskum eller andet.

0 kommentar
2
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
2 skønne og lidt anderledes stykker grøn smørrebrød
Næste indlæg
Knuste kartofler med honningglaseret bacon

Måske du også kan lide de her…

Påskekage med påskeæg – med smag af citron...

marts 19, 2024

Semlor med marcipan og flødeskum – den klassiske...

januar 13, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Hyldeblomstsaft opskrift – Én af sommerens bedste opskrifter

juni 19, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Kladdkaka opskrift med appelsin og hvid chokolade

december 16, 2022

Osteanretning til jul med granatæble, kakifrugt og chilihonning...

december 13, 2022

Chokolade med granatæble og kanel – en skøn...

november 25, 2022

Brunsviger opskrift – mit bud på én af...

november 8, 2022

Æblekage med marcipan og kardemomme og æbler både...

oktober 28, 2022

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen