JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Makrelrillette med æble og rødløg

af Julie Karla januar 26, 2014
Skrevet af Julie Karla januar 26, 2014
Jeg lavede denne her makrelrillette for noget tid siden, men er netop kommet i tanke om den, da jeg skal lave en lignende version i dag, bare med røget ørred. Netto har nemlig økologisk røget ørred som spotvare i denne uge, så jeg har købt et par pakker!

Makrelrillette er en skøn appetizer

Makrelrilletten er en oplagt frokostret, men den er også fantastisk at servere som appetizers ovenpå nogle rugbrødschips (dem fra Lagkagehuset er klart mine yndlings). Og så vil jeg også anbefale at rive lidt frisk peberrod over makrelrilletten. Uha, det smager bare så skønt!

super dejlig makrelrillette
Udskriv
Super lækker makrelrillette
Forb. tid
15 min
 

Makrelrillette er den perfekte appetizer, når der komme gæster eller en skøn frokostret

Ret: appetizers, fisk, frokost, Snack
Køkken: dansk, internationalt, nordisk
Antal: 1 mellemstor portion
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 150 gr røget makrel
  • 1 spsk mayonaise
  • 2 spsk skyr
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 1/2 rødt æble
  • 1/4 rødløg
  • salt
  • peber
  • knækbrød- eller rugbrødschips
  • evt. lidt frisk peberrod
Sådan gør du
  1. Pil kødet af skindet og undgå at tage benene med.
  2. Mos kødet let med en gaffel og bland skyr, mayonaise og æblecidereddike i.

  3. Smag til med salt og peber. Vend små æbletern og rødløg i.


  4. Servér makrelrilletten på knækbrød eller rugbrødschips og riv gerne lidt frisk peberrod over.

makrelrillette opskrift
2 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Low carb “carbonara” med røget mørbrad
Næste indlæg
Knækbrød af hasselnøddemel

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

2 kommentarer

Alia september 3, 2017 - 11:44 pm

Hej Julie,

Jeg vil bare lige sige at jeg idag både fik lavet din lasagne med spidskål plader (og linsesovs i stedet for kød) og din blomkålsblinis med makrelrilette, og det smagte bare simpelthen såååå skønt. Jeg improviserede også lidt med makrel opskriften, men glæder mig til at spise det med torskebiderrogn til frokost imorgen 🙂 Taaak for lækker og sund inspiration, du virkelig go! Glæder mig til at prøve flere af dine lækre opskrifter her.
Venlige hilsner
En glad madsjæl

Reply
Julie Karla september 4, 2017 - 7:22 am

Åh, hvor er det bare dejligt at starte mandag morgen med sådan en skøn kommentar! Tak Alia : )

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen