JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Rosenkålssalat med citron, æble og feta

af Julie Karla januar 19, 2014
Skrevet af Julie Karla januar 19, 2014

Da jeg serverede æbleflæsk med lakrids den anden dag lavede jeg denne rosenkålssalat til. Den var helt perfekt til den fede flæsk og så går citron og lakrids utroligt godt sammen. Man skal være glad for citron, hvis man vil lave denne her salat, for der er både citronsaft, skal og citrontimian i. Jeg elsker det, særligt citronskallen, som jeg efterhånden putter i hvad som helst.

Og så lige en helt anden ting. Mikkel og jeg var nemlig ude at spise i går på Amass i København, og I har her min varmeste anbefaling! Hånden på madhjertet så er det den bedste restaurant, som jeg har spist på i København. Den slår derfor Era Ora væk fra min førsteplads. Jeg var helt solgt!


Ingredienser
500 gr. rosenkål
1 æble
1 stor spsk. Dijonsennep
2 spsk. olivenolie
1 spsk. finthakket citrontimian
1 spsk. citronsaft
1 tsk. revet citronskal
Feta

Tilberedning
Skyl rosenkålen og pil de yderste blade af nogle af rosenkålene. Stil bladene til side og hak resten af rosenkålen fint. Bland den finthakkede rosenkål sammen med sennep, olivenolie, citronsaft  og skal, samt finthakket citrontimian. Bland små æbletern i. Anret salaten på et fad med rosenkålbladene først, derefter rosenkålsalaten og til sidst masser af feta.

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Baked beans opskrift med spejlæg
Næste indlæg
Blomkålsmos med fennikel, æble, persille og fløde!

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen