JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Blåmuslinger i hvidvin og fløde med bønne spaghetti

af Julie Karla januar 13, 2014
Skrevet af Julie Karla januar 13, 2014
Denne her opskrift på blåmuslinger i hvidvin og fløde indeholder en helt særlig ingrediens. Jeg har nemlig fundet det mest fantastiske pasta, der er lavet på sorte bønner, intet andet. Der er 45 gr. protein i pr. 100 gr., så det er virkelig noget, der mætter – på den gode måde. Det har en super god smag, og minder meget om rigtig pasta i forhold til konsistensen. Så det kan varmt anbefales. Jeg har købt spaghettien i mit yndlings-supermarked af alle, som desværre ligger i Malmø (ville ønske at jeg boede lige ved siden af). Det hedder Green Matmarknad og jeg vil skrive om det i et senere indlæg.

Blåmuslinger i hvidvin til frokost

Opskriften her er beregnet til to personer til frokost. Jeg nød den sammen med min kære mand, og det var et kæmpe hit! Men hvis man laver den som en middagsret, bør man nok fordoble opskriften.

Blåmuslinger i hvidvin og fløde
Udskriv
Blåmuslinger i hvidvin og fløde med spaghetti
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
25 min
 

En super dejlig klassiker. Men denne her opskrift på blåmuslinger i hvidvin har alligevel et helt særligt twist!

Ret: fisk, frokost
Køkken: dansk, internationalt, low carb
Antal: 2 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 100 gr bønnespaghetti
  • 500 gr blåmuslinger
  • 1 gulerod
  • 1 rødløg
  • 1/2 fennikel
  • 1 fed hvidløg
  • 3 dl hvidvin
  • 1 dl fløde
  • salt
  • peber
  • bredbladet persille
  • olivenolie
Sådan gør du
  1. Rens muslingerne godt og kassér de åbne muslinger. Muslingerne skal nemlig være lukkede, da det betyder, at de lever.

  2. Sæt vand over til spaghettien, og kog den al dente.

  3. Skær gulerod, løg, hvidløg og fennikel i små stykker og svits det i lidt olie i en stor gryde.

  4. Hæld hvidvinen i og lad det koge op.

  5. Tilsæt nu muslingerne og læg låget på. Kog muslingerne i ca. 5 minutter, indtil de har åbnet sig. Kassér de lukkede muslinger.

  6. Si væden over i en anden gryde, og kom fløden heri. Kog saucen op og smag den til med salt og peber.

  7. Anret nu spaghettien på tallerknen, læg muslingerne og lidt grøntsager ovenpå, og hæld til sidst den lækre hvidvinssauce over. Drys med masser af bredbladet persille og servér.

 

blåmuslinger i hvidvin med spaghetti

blåmuslinger i hvidvin og fløde opskrift 

3 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Æbleflæsk med lakrids
Næste indlæg
Baked beans opskrift med spejlæg

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

3 kommentarer

Flora Veronica februar 21, 2014 - 4:32 pm

Hej Julie Karla,

Må først lige rose din blog. Virkelig inspirerende, med mad lige efter mit hoved, hvor sundhed ikke er en begrænsning men en mulighed.

Da du skrev om denne pasta, blev jeg simpelthen så ærgerlig over jeg ikke boede i Malmø. Men på min indkøbstur i dag i Irma, fandt jeg ud af de også er begyndt at forhandle de forskellige slags bønnepasta her, så nu står menuen på noget så klassisk som spaghetti bolognese, så tak for tippet!

Reply
Julie Karla februar 21, 2014 - 4:53 pm

Hej Flora Veronica. Tusind tak! Jeg er virkelig glad for, at du læser med, og kan godt lide, det du siger med, at sundhed ikke er en begrænsning men en mulighed. Det er nemlig lige præcis sådan, jeg har det : ) Og hvor er det bare fantastisk, at man nu kan få bønnepastaen i Danmark. Det må jeg have fat i. Rigtig god weekend. Kærlig hilsen Julie Karla.

Reply
Flora Veronica februar 21, 2014 - 4:40 pm

Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen