Denne her avocado fetacreme er bare uhm…uhm…uhmmm. Need I say more? Jeg er helt vild med den og bruger den til alt muligt. Nogle gange spiser jeg den også direkte fra skålen med en ske, men det bliver mellem os!
Et af mine næste indlæg bliver i øvrigt et forslag til, hvordan du kan bruge fetacremen i en lækker og ret så simpel forret, som bare ikke kan slå fejl.
- 150 gr. feta i blok jeg plejer at bruge de store 500 grams fetaer, da de er ekstra cremede
- 1/2 lille fed hvidløg
- 1 moden avocado
- 2 spsk. creme fraiche 18 %
- Citronsaft
- Kom feta, hvidløg, avocado og creme fraiche i en foodprocessor.
- Blend indtil man har en cremet fetacreme.
- Smag til med citronsaft.
Brug din avocado fetacreme til alt!
Jeg har brugt denne her fetacreme som smørepålæg i min rugbrødssandwich sammen med lidt lækker røget laks. Skinke kunne også være lækkert. Jeg har også vendt den i min rugpasta, hvilket var helt vildt godt, og så er den altså også bare god som appetizer med nogle sprøde kiks, hvis man har gæster eller bare vil forkæle sig selv.
Ihh jeg får helt lyst til en lille skefuld af denne her cremede sag, mens jeg skriver, men min morgen chiagrød ligger nu også ret godt i maven.
Jeg har virkelig glædet mig meget til denne her weekend, hvor jeg skal til madfestival i Sverige, nærmere bestemt Skåne. Synes efterhånden, at jeg er i Sverige hver weekend, men det gør nu ikke så meget! Jeg skal deltage i Skanör Falsterbo festival, og jeg kan næsten ikke vente med at smage mig igennem de lækreste råvarer fra Skåne og omegn.
Jeg skal både smage på mad fra nogle af Sveriges dygtigste kokke til Street Food festivalen, og så skal jeg forhåbentlig købe mig fattig i torvemarkedet i Falsterbo, hvor de bedste madproducenter samles. Ih jeg glæder mig, og jeg tager afsted lige om snart!
Jeg kommer selvfølgelig til at fortælle meget mere om min tur til madfestivalen i et senere blogindlæg! Men indtil da kan du jo passende kaste dig over denne her avocado himmerigsmundfuld.
7 kommentarer
Hvor lang tid kan den holde sig frisk i køleskabet – bliver den brun når der er avocado i?
Hej Dorte, den blir ikke brun, og en to dages tid under låg går fint.
Lægger man avokadostenen oven i guacamole (eller en anden ret med avokado), holder den sig fin grøn og kan laves i god tid!
Super tip, tak!
Hej
God efterårsinspiration!
Dejligt at høre!