JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Avocado fetacreme

af Julie Karla maj 30, 2015
Skrevet af Julie Karla maj 30, 2015

Denne her avocado fetacreme er bare uhm…uhm…uhmmm. Need I say more? Jeg er helt vild med den og bruger den til alt muligt. Nogle gange spiser jeg den også direkte fra skålen med en ske, men det bliver mellem os!

Et af mine næste indlæg bliver i øvrigt et forslag til, hvordan du kan bruge fetacremen i en lækker og ret så simpel forret, som bare ikke kan slå fejl.

Avocado fetacreme| www.juliekarla.dk

Avocado fetacreme| www.juliekarla.dk
Udskriv
Avocado fetacreme
Forb. tid
10 min
Samlet tid
10 min
 
Antal: 1 lille skål
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 150 gr. feta i blok jeg plejer at bruge de store 500 grams fetaer, da de er ekstra cremede
  • 1/2 lille fed hvidløg
  • 1 moden avocado
  • 2 spsk. creme fraiche 18 %
  • Citronsaft
Sådan gør du
  1. Kom feta, hvidløg, avocado og creme fraiche i en foodprocessor.
  2. Blend indtil man har en cremet fetacreme.
  3. Smag til med citronsaft.

Avocado fetacreme| www.juliekarla.dk

Brug din avocado fetacreme til alt!

Jeg har brugt denne her fetacreme som smørepålæg i min rugbrødssandwich sammen med lidt lækker røget laks. Skinke kunne også være lækkert. Jeg har også vendt den i min rugpasta, hvilket var helt vildt godt, og så er den altså også bare god som appetizer med nogle sprøde kiks, hvis man har gæster eller bare vil forkæle sig selv.

Ihh jeg får helt lyst til en lille skefuld af denne her cremede sag, mens jeg skriver, men min morgen chiagrød ligger nu også ret godt i maven.

Avocado fetacreme| www.juliekarla.dk

Jeg har virkelig glædet mig meget til denne her weekend, hvor jeg skal til madfestival i Sverige, nærmere bestemt Skåne. Synes efterhånden, at jeg er i Sverige hver weekend, men det gør nu ikke så meget! Jeg skal deltage i Skanör Falsterbo festival, og jeg kan næsten ikke vente med at smage mig igennem de lækreste råvarer fra Skåne og omegn.

Jeg skal både smage på mad fra nogle af Sveriges dygtigste kokke til Street Food festivalen, og så skal jeg forhåbentlig købe mig fattig i torvemarkedet i Falsterbo, hvor de bedste madproducenter samles. Ih jeg glæder mig, og jeg tager afsted lige om snart!

Jeg kommer selvfølgelig til at fortælle meget mere om min tur til madfestivalen i et senere blogindlæg! Men indtil da kan du jo passende kaste dig over denne her avocado himmerigsmundfuld.

Avocado fetacreme| www.juliekarla.dk

7 kommentarer
6
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Pasta med bacon, æg og asparges
Næste indlæg
Min tur til Skanör Falsterbo Matfestival

Måske du også kan lide de her…

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Blomkål i ovn med hvidløgssmør og citron-tahindressing

januar 5, 2023

Perlecouscous salat med grønkål, æble, kaki og en...

december 19, 2022

Bruschetta med burrata, appelsin og frisk timian

december 15, 2022

7 kommentarer

Dorte oktober 4, 2017 - 8:39 am

Hvor lang tid kan den holde sig frisk i køleskabet – bliver den brun når der er avocado i?

Reply
Julie Karla oktober 5, 2017 - 4:51 am

Hej Dorte, den blir ikke brun, og en to dages tid under låg går fint.

Reply
Elsebeth januar 14, 2018 - 5:36 pm

Lægger man avokadostenen oven i guacamole (eller en anden ret med avokado), holder den sig fin grøn og kan laves i god tid!

Reply
Julie Karla januar 16, 2018 - 8:50 am

Super tip, tak!

Reply
Charlotte oktober 31, 2018 - 9:59 pm

Hej

Reply
Nete Breum september 29, 2020 - 9:21 am

God efterårsinspiration!

Reply
Julie Karla oktober 1, 2020 - 8:18 am

Dejligt at høre!

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen