JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Bagte blommer og rødløg med lakrids, citron og akaciehonning

af Julie Karla december 11, 2013
Skrevet af Julie Karla december 11, 2013

Som man kan se i mit forrige indlæg, så serverede jeg disse bagte blommer til min økologiske svinekam med lakrids. De søde og syrlige blommer med en let smag af lakrids passer perfekt til svinekødet, og er et forfriskende alternativ til den meget søde rødkål. Endnu en ret som skal serveres juleaften.
Jeg er faktisk blevet ret så glad for lakrids. Det tog mig lidt tid, men nu er jeg for alvor hoppet med på lakridsbølgen, og forstår nu for alvor den hype, der er omkring lakrids i maden.


Ingredienser
4 blommer
2 små rødløg
1 tsk. rålakridspulver
1 spsk. akaciehonning
1 spsk. revet citronskal

Tilberedning
Halvér blommerne og skær rødløgene i både, og læg det hele i et ovnfast fad. Hæld akaciehonning over, og derefter rålakridspulver og revet citronskal. Bag det i ovnen ved 160 gr. sammen med svinekammen, indtil blommerne er bagte og løgene en smule bløde.

4 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Svinekam opskrift – Sådan gør du!
Næste indlæg
Sund banankage opskrift med dadler og kaffechokolade

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

4 kommentarer

A + K = ♥ december 12, 2013 - 11:24 am

Uhm, jeg har også allerede fået spist mange bagte blommer her i efterår/vinteren – det er så godt. God ide med lakridsen deri.

– Anne

Reply
Julie Karla december 12, 2013 - 6:22 pm

Hej Anne,
Ja det er så lækkert, og du skal prøve med lakrids. Det er lige i øjet : )

Reply
Mai februar 2, 2014 - 6:22 pm

Kære Julie.
Hvor længe vil du skyde på, blommerne skal have i ovnen?
– I øvrigt er det en skøn blog, du driver!

Reply
Julie Karla februar 2, 2014 - 6:30 pm

Hej Mai. Tak for det! Jeg bagte dem sammen med svinekammen ved 160. gr og gav dem ca. 25 minutter.

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen