JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Bananasplit med mandelsmør og skyr

af Julie Karla april 17, 2013
Skrevet af Julie Karla april 17, 2013

Jeg spiste denne her bananasplit til morgenmad sidste weekend, og det smagte simpelthen så skønt. Der er ikke noget bedre, end at spise dessert til morgenmad, og slet ikke når den ovenikøbet er sund. Den traditionelle bananasplit har faktisk aldrig sagt mig helt vildt meget, men det gør denne her derimod! Den er utrolig nem at lave, og jeg er helt sikker på, at den kan vække begejstring hos børn og voksne.

Grand Cru Soft Isasiet fra Rosendahl

Ingredienser (1 pers.)
1 stor banan
2 spsk. mandelsmør (kan købes i helsekostforretninger)
4 spsk. skyr
Kanel
Kokosflager

Tilberedning
Skær bananen over på midten og derefter i skiver. Læg to bananskiver på en tallerken og smør dem med mandelsmør. Læg bananskiver ovenpå og derefter skyr. Fortsæt indtil der ikke er flere bananskiver tilbage. Drys med kanel og pynt med kokosflager.

2 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Perlebygsalat med kikærter, gulerødder, feta og valnødder
Næste indlæg
Manchego med æbler og persille

Måske du også kan lide de her…

Påskekage med påskeæg – med smag af citron...

marts 19, 2024

Semlor med marcipan og flødeskum – den klassiske...

januar 13, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Hyldeblomstsaft opskrift – Én af sommerens bedste opskrifter

juni 19, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Ristet boghvede med kanel, agavesirup og kokosolie –...

februar 24, 2023

Kladdkaka opskrift med appelsin og hvid chokolade

december 16, 2022

Osteanretning til jul med granatæble, kakifrugt og chilihonning...

december 13, 2022

Chokolade med granatæble og kanel – en skøn...

november 25, 2022

2 kommentarer

Anonymous juni 11, 2013 - 3:38 pm

Hej Julie 🙂
Hvordan ville peanut butter gå til denne morgenmad? Jeg kan ikke helt finde ud af, om peanut butter er sundt, og måske
ligeså sundt og godt som mandelsmør – i denne ret især? 🙂
Mvh. Marie

Reply
Julie Karla juni 11, 2013 - 4:20 pm

Hej Marie,
Jeg tror sagtens, at du kan bruge peanutbutter til denne her morgenmad. Det tror jeg faktisk vil smage meget godt! Peanutbutter uden sukker eller andre tilsætningsstoffer (gerne den økologiske) er sundt på den måde, at det har et højt indhold af mono-umættede fedtsyrer. Men ligesom mandelsmør skal man spise det i moderate mængder, så jeg bruger aldrig særlig meget peanutbutter eller mandelsmør ad gangen.
Kærlig hilsen
Julie

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen