JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Bananbrød med pistacienødder

af Julie Karla februar 8, 2013
Skrevet af Julie Karla februar 8, 2013

Jeg blev simpelthen så begejstret for det sidste bananbrød, som jeg bagte med figner og mandler, og som der blev spist rimelig hurtigt herhjemme, så derfor har jeg kastet mig ud i et nyt bananbrød projekt. Denne gang et bananbrød med pistacienødder, kokos og dadler. Helt uden tilsat sukker.

Er vild med bananbrød med pistacienødder – især med mandelsmør på!

Det smager dælme også godt, og jeg er helt vild med det, især sammen med mandelsmør! Men okay, hvad smager ikke godt sammen med min elskede mandelsmør. Og når jeg siger vild med det, så er det som i “jeg spiser snildt 5 stykker ad gangen, fordi jeg ikke kan stoppe” vild med det!

Jeg glæder mig derfor også allerede til at spise det til morgenmad i morgen tidlig sammen med en god kop kaffe. For det er da den ultimative morgenmad. I hvert fald for mig. Og så et stykke igen til eftermiddagskaffen og aftenkaffen og late night snack…

SE OGSÅ: SUNDT BANANBRØD MED HAVREGRYN OG KOKOS

Bananbrød med pistacienødder

Udskriv
Bananbrød med pistacienødder
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
50 min
Samlet tid
1 t 5 min
 

Super dejligt og svampet, og ret så sundt, bananbrød med pistacienødder

Ret: bagværk, Dessert, Morgenmad, Snack
Køkken: dansk, internationalt, nordic
Antal: 1 bananbrød med pistacienødder
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 200 gr banan
  • 150 gr tørrede dadler
  • 100 gr kokosmel
  • 50 gr usaltede pistacienødder
  • 75 gr smør
  • 3 æg
  • 1 dl mælk
  • 200 gr hvedemel
  • 1 tsk natron
Sådan gør du
  1. Banan, dadler, kokosmel og smør blendes i en food processor til en fin masse.

  2. Det hældes over i en skål og æg og mælk blandes i.

  3. Tilsæt mel og natron og rør dejen godt sammen.

  4. Hæld dejen i en smurt rugbrødsform og bag dit bananbrød med pistacienødder i ca. 50 minutter ved 180 gr.

  5. Servér skiver af bananbrødet sammen med mandelsmør. Mums.

 

Bananbrød med pistacienødder
bananbrød med pistacienødder og dadler
2 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Bananbrød med figner
Næste indlæg
Bananbrød med peanutbutter

Måske du også kan lide de her…

Lussekatter eller lussebullar – de klassiske svenske julebrød...

november 23, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Juleboller med varme krydderier og appelsinskal

december 6, 2021

Toast opskrift med surdejsbrød og grønkålspesto og en...

november 23, 2021

Foccacia brød opskrift med #foccaciaart

april 12, 2021

Nem pizzadej opskrift

oktober 15, 2018

Den bedste opskrift på fødselsdagsboller

januar 29, 2018

Opskrift på naanbrød med burrata, bønner og agurk

juli 21, 2017

Nemme kanelsnegle hapsere

juli 9, 2017

Avocado toast med halloumi ost og honning

juni 20, 2017

2 kommentarer

fru Winther april 25, 2013 - 11:42 am

Uh jeg har LIGE bagt det her. Og smagt det, selvom det stadig er varmt.
For pokker hvor er der godt!
Jeg puttede pistaciekernerne hele i og så kunne jeg ikke blende dadlerne så fint, så der er lidt at tygge i. Mmm 🙂

Reply
Julie Karla april 25, 2013 - 1:18 pm

Hej Fru Winther
Det er jeg glad for at høre! Lækkert med hele pistacienødder, det vil jeg også gøre næste gang.
Kærlig Hilsen Julie

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen