JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Bananbrød med peanutbutter

af Julie Karla februar 16, 2013
Skrevet af Julie Karla februar 16, 2013

Min kæreste mener, at jeg har fået en fetich for bananbrød, eftersom jeg har bagt bananbrød non stop siden jeg lavede min første udgave af dette skønne brød. Men det har jeg måske også. Jeg synes i hvert fald, at der mangler noget i min brødkurv, når der ikke er bananbrød, og jeg mangler ikke mindst min eftermiddagssnack bestående af en skive med mandelsmør. Så derfor har jeg haft det i køkkenet den sidste måneds tid.
Denne gang har jeg lavet brødet med peanut butter, hvilket giver brødet en dejlig smag af nødder, og så har jeg sødet det med dadler. Igen uden tilsat sukker, hvilket jeg synes gør det ekstra lækkert, og gør at man sagtens kan tage en ekstra skive med god samvittighed.

Ingredienser
2 bananer (ca. 250 gr. uden skræl)
100 gr. peanut butter
150 gr. dadler
50 gr. smør
2 æg
200 gr. hvedemel
1 tsk. natron
Korn fra 1/2 vanillestang

Tilberedning
Banan, peanut butter, dadler og smør blendes til en fin masse i en foodprocessor, som derefter hældes over i en skål. Heri tilsættes æg. Mel, natron og vanillekorn blandes sammen og hældes i skålen, og det hele blandes nu godt sammen. Hæld dejen i en smurt form og bag dit bananbrød i en forvarmet ovn ved 180 gr. i ca. 40-45 minutter.

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Bananbrød med pistacienødder
Næste indlæg
Frikadeller med fløderødbeder

Måske du også kan lide de her…

Lussekatter eller lussebullar – de klassiske svenske julebrød...

november 23, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Juleboller med varme krydderier og appelsinskal

december 6, 2021

Toast opskrift med surdejsbrød og grønkålspesto og en...

november 23, 2021

Foccacia brød opskrift med #foccaciaart

april 12, 2021

Nem pizzadej opskrift

oktober 15, 2018

Den bedste opskrift på fødselsdagsboller

januar 29, 2018

Opskrift på naanbrød med burrata, bønner og agurk

juli 21, 2017

Nemme kanelsnegle hapsere

juli 9, 2017

Avocado toast med halloumi ost og honning

juni 20, 2017

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen