JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

af Julie Karla maj 17, 2023
Skrevet af Julie Karla maj 17, 2023

Jeg tjekker lige ind her på min dejlige madblog, for dels at dele en opskrift på min barbecue blomkål, dels også for at sige, at jeg stadig er her! Jeg har bare super travlt med at udvikle opskrifter til min nye sanke- kogebog for børn og voksne, der skal laves færdig inden efteråret, og som udkommer i foråret 2024.

Så der er mega meget syltning, bagning og kokkereren med skønne planter fra skoven, og den blir så skøn den bog, hvis jeg selv skal sige det ; ) Men der blir’ da også tid til noget helt almindelig hverdagsmad, som denne her opskrift på bagt barbecue blomkål. Som jeg liiige nåede at klipse nogle billeder af inden børnene (og de voksne) havde spist det.

barbecue blomkål med lime

Barbecue blomkål med en god bbq sauce

Jeg har købt min barbecuesauce hos Aarstiderne, men der findes mange gode derude. Jeg er mest til de økologiske, så der ikke er så mange tilsætningsstoffer i. Den fra Biona, bruger jeg, og den er skøn. Men du kan selvfølgelig også gå all in og lave den selv. Det har jeg dog endnu ikke gjort endnu. Men det er da helt klart på min lange to do liste.

Følg med i min kogebogsproces på instagram

Og husk endelig, at jeg deler en masse om mit nye kogebogsprojekt på min instagram, og om alt muligt andet jeg laver i køkkenet og spiser! Så følg endelig med.

barbecue blomkål med lime
Udskriv
Barbecue blomkål
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
30 min
Samlet tid
45 min
 
Ret: Tilbehør
Køkken: Vegetarisk
Antal: 4 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 2 små blomkål, eller 1 stort
  • 1 dl god barbecue sauce + 3-4 spsk til servering (Jeg bruger en virkelig skøn økologisk fra Biona)
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 fed presset hvidløg
  • 3 spsk pankorasp
  • Flagesalt
  • 1 lime
Sådan gør du
  1. Sæt ovnen på 225 grader.

  2. Skær blomkål ud i buketter og læg dem i et ovnfast fad med bagepapir.

  3. Rør barbecuesaucen sammen med olivenolie og presset hvidløg.

  4. Hæld saucen over blomkålsbuketterne og vend godt rundt.

  5. Drys med pankorasp og flagesalt.

  6. Bag barbecue blomkålen i ca. 25 minutter til de er gyldne.

  7. Hæld lidt ekstra barbecuesauce over ved servering og servér med limebåde.

barbecue blomkål opskrift blog
0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller på panden derhjemme
Næste indlæg
Hyldeblomstsaft opskrift – Én af sommerens bedste opskrifter

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen