Comments

  1. Hej Julie Karla,

    Må først lige rose din blog. Virkelig inspirerende, med mad lige efter mit hoved, hvor sundhed ikke er en begrænsning men en mulighed.

    Da du skrev om denne pasta, blev jeg simpelthen så ærgerlig over jeg ikke boede i Malmø. Men på min indkøbstur i dag i Irma, fandt jeg ud af de også er begyndt at forhandle de forskellige slags bønnepasta her, så nu står menuen på noget så klassisk som spaghetti bolognese, så tak for tippet!

    • Hej Flora Veronica. Tusind tak! Jeg er virkelig glad for, at du læser med, og kan godt lide, det du siger med, at sundhed ikke er en begrænsning men en mulighed. Det er nemlig lige præcis sådan, jeg har det : ) Og hvor er det bare fantastisk, at man nu kan få bønnepastaen i Danmark. Det må jeg have fat i. Rigtig god weekend. Kærlig hilsen Julie Karla.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *