JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Blomkåls-couscous med koriander, citron og ristede cashewnødder

af Julie Karla juni 30, 2014
Skrevet af Julie Karla juni 30, 2014

Jeg laver næsten aldrig almindelig couscous mere, for jeg er helt vild med blomkåls-couscous. Det er langt sundere, giver en bedre og mere behagelig mæthedsfornemmelse, og så smager det bare super godt. Jeg er især vild med at spise blomkåls-couscous til boller i karry eller andre karryretter, hvor der f.eks. indgår kokosmælk. Det er den perfekte kombination, og couscousen bliver dejlig cremet sammen med kokosmælken.

Blomkåls-couscous til lækkert lam

Jeg spiste dog denne her udgave af blomkåls-couscousen til krydrede lammefrikadeller. Det fungerede også rigtig godt, og frisk koriander passer bare super godt sammen med lam. Jeg brugte både bladene og stilkene fra en hel potte, for jeg elsker koriander! Men man kan sådan set bruge hvilken som helst krydderurt, alt afhængig af hvad man godt kan lide, og hvad man skal spise den til.

blomkåls-couscous med koriander

Super nemt at lave blomkåls-couscous

Det er simpelthen så nemt at lave denne her blomkåls-couscous. Man skal bare have en god foodprocessor, og så er man godt kørende. Min foodprocessor er i øvrigt mit kæreste eje i mit køkken. Jeg bruger den til alt, og den står fast på mit køkkenbord, selvom den ikke er så pæn, for det kan ikke betale sig at stille den væk, for så at skulle finde den frem igen kort tid efter. Så har du endnu ikke en foodprocessor, kan jeg varmt anbefale dig at anskaffe en!

Udskriv
Blomkåls-couscous med koriander

Blomkåls-couscous med koriander er simpelthen det bedste low carb tilbehør til klassiske retter som f.eks. kylling i karry eller boller i karry

Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: dansk, internationalt, low carb
Antal: 4 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 800 gr blomkål
  • 2 håndfulde ristede saltede cashewnødder
  • skal af 1 citron
  • korianderblade og stilke fra 1 stor potte
Sådan gør du
  1. Skær blomkålen i store buketter og kom dem i en foodprocessor sammen med korianderblade- og stilke og revet citronskal.

  2. Blend i et meget kort stykke tid, indtil man har en couscous lignende konsistens.

  3. Drys med ristede cashewnødder og dryp med citronsaft.


blomkåls-couscous i stedet for couscous
0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Sund Pandekage Opskrift
Næste indlæg
Squashnudler med lynstegt soja-honning marineret tun

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen