JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Broccolipizza med asparges, bacon og ærtespirer

af Julie Karla maj 27, 2014
Skrevet af Julie Karla maj 27, 2014

Jeg elsker broccolipizza, og det er nok en af de hverdagsretter, der oftest går igen herhjemme. Det er nemlig super nemt og hurtigt at lave, og så smager det bare godt. low carb broccolipizza

Broccolipizza med asparges og hjemmespirede ærtespirer

Til denne her broccolipizza har jeg brugt nye danske asparges, som jeg lige har høvlet fint med en kartoffelskræller og bacon. Og så har jeg brugt mine hjemmespirede ærtespirer som topping. Det er prikken over i’et og hvis du gerne vil læse lidt om min nye spire-hobby, kan du læse mere her. Har man ikke lige ærtespirer ved hånden, så kan man også sagtens bruge nye friske ærter.

broccolipizza opskrift

 

Udskriv
Broccolipizza
Forb. tid
20 min
Tilb. tid
35 min
Samlet tid
55 min
 

Super lækker og meget nem at lave. En broccolipizza for hele familien!

Ret: aftensmad, Hovedret
Køkken: internationalt, low carb
Antal: 2 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 400 gr broccolibuketter (1 mellemstort broccoli)
  • 3 æg
  • 1 stor spsk FiberHUSK (kan købes i helsekostforretninger)
  • salt
  • 1 pk bacon i skiver
  • 2 mozzarellaer
  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 lille skål ærtespirer (eller friske nye ærter)
Sådan gør du
  1. Læg baconen på en bageplade med bagepapir og bag skiverne i ovnen ved 200 gr., indtil baconen er sprød. Læg baconskiverne over på noget fedtsugende køkkenrulle og stil det til side.
  2. Kom broccolibuketterne i en foodprocessor og blend det helt fint.

  3. Hæld den fint revne broccoli over i en skål og rør det sammen med æg, fiberHUSK og lidt salt.

  4. Smør dejen ud med en grydeske på en bageplade, og bag dejen i ovnen i ca. 25 min. ved 200 gr., eller indtil den har fået en gylden overflade, kan løftes fra bagepapiret og føles fast i det.

  5. Fordel mozzarellaen på den færdigbagte broccolibund.

  6. Brug en kartoffelskræller til at lave fine tynde aspargesstrimler. Det er nemmest at gøre, hvis man holder fast i bunden, og skræller væk fra en selv. Fordel aspargesstrimlerne oven på pizzaen og læg derefter bacon på.

  7. Bag pizzaen i ca. 10 minutter, eller indtil osten er smeltet. Server pizzaen med friske ærtespirer, og dryp med en god olivenolie.


broccolipizza uden mel
broccolipizza opskrift blog
0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Det spirer i Julie Karlas Køkken
Næste indlæg
Æggesalat med sennepsspirer

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen