JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Bruschetta med burrata, appelsin og frisk timian

af Julie Karla december 15, 2022
Skrevet af Julie Karla december 15, 2022

Her kommer endnu en lidt julet opskrift, som også kan serveres til et lille glas portvin! ; ) Ligesom min forrige opskrift med osteanretning. Jeps, jeg elsker portvin! Det er bruschetta med burrata, appelsin og frisk timian. En kombination der virkelig er værd at prøve.

Bruschetta med burrata opskrift

Bruschetta med burrata til forret, appetizer eller bare en lille snack

Jeg tænker, at de her bruschettaer kunne være lækre at servere som forret eller appetizer til gæster. Burrata er bare altid genial at servere, for det er noget, de fleste kan lide. Og heldigvis er det en ost, du kan få i de fleste supermarkeder nu. Jeg har nærmest altid en burrata liggende i køleskabet, for den kan peppe de fleste retter op. En gang pasta med tomatsauce bliver altså så meget bedre med en cremet burrata oven på. Og så er det da også en genganger i min kogebog venindemad. For den er genial som deleret.

Variér din bruscetta med burrata

Du kan variere denne her bruschetta på mange måder. Du kan fx erstatte valnødderne med usaltede pistacienødder. Det kunne være ret lækkert. Du kan også bruge frisk mynte i stedet for timian. Og så kunne du også bruge den der skønne chilihonning fra min osteanretning! Og hey, har du noget af den skønne mellemøstlige krydderiblanding Za’atar, så brug endelig det. Dét smager skønt til denne her burrata-appelsin kombi.

Andre opskrifter med burrata på bloggen

Nu hvor jeg virkelig taler rosende om den italienske ost. Så vil jeg da også lige linke til nogle af mine mange andre opskrifter her på bloggen med burrata. Der er fx denne her vidunderlige kombination – ristet brød med burrata, bagte vindruer og rosmarin. Den er virkelig værd at kaste sig ud i. Så er der det her skønne naanbrød med burrata, agurk og edamamebønner. Og endelig denne dejlige omelet til morgenmad med burrata og squash!

Bruschetta med burrata ost
Bruschetta med burrata blog
Bruschetta med burrata opskrift
Udskriv
Bruschetta med burrata, appelsin og frisk timian
Forb. tid
10 min
Samlet tid
10 min
 
Ret: Forret, frokost
Antal: 2 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 2 skiver surdejsbrød
  • 1 burrata
  • 1/2 appelsin
  • Honning
  • Olivenolie
  • 2 kviste frisk timian
  • 2 valnødder
  • Flagesalt
  • Friskkværnet peber
Sådan gør du
  1. Halver brødene og rist dem.

  2. Skær burrata osten i fire dele og læg dem på brødene.

  3. Skær skallen af appelsinen og skær den ud i tynde både. Læg ovenpå burrataen.

  4. Pynt bruschettaerne med frisk timian, grofthakket valnødder og dryp med honning og en god olivenolie.

  5. Afslut med flagesalt og peber og server.

Bruschetta med burrata og krydderurter
0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Osteanretning til jul med granatæble, kakifrugt og chilihonning – som snack til et glas portvin eller efter en god middag
Næste indlæg
Kladdkaka opskrift med appelsin og hvid chokolade

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen