JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Chiagrød med peanutbutter og sund marmelade

af Julie Karla april 9, 2018
Skrevet af Julie Karla april 9, 2018

Denne her morgenmad med chiagrød med peanutbutter og en super lækker og sund marmelade, smager næsten ligesom en dessert! Den er cremet og blød og med en smule syrlighed fra marmeladen. Den er uden hvidt sukker, og så kan man altså bare aldrig gå galt i byen med den klassiske peanutbutter and jelly kombination!Chiagrød med peanutbutter opskrift

Chiagrød med peanutbutter og en super nem chia marmelade

Til denne her chiagrød med peanutbutter har jeg valgt en marmelade med kirsebær, lavet med frosne danske kirsebær, jeg havde i fryseren, og som jeg aldrig fik lavet hjemmelavet kirsebærsovs med til jul. Pyt, nu blev de brugt i denne her sunde marmelade. Og nu tænker du nok, og hvor får man så fat i frosne kirsebær på det her tidspunkt. Og det kan måske være lidt svært. DERFOR kan du sagtens bruge en anden slags bær.

Du kan f.eks. bruge min opskrift med hindbær i stedet. Eller min opskrift på chia marmelade med blåbær.  Begge frosne bær, der er til at få fat i nu.Chiagrød med peanutbutter

Snart et nyt personligt indlæg på bloggen

Og så vil jeg lige sige her til sidst, at jeg har ikke glemt opfølgeren på mit seneste personlige indlæg omkring mit arbejdsliv og min karriere til dato. Men det tager lige lidt tid at skrive sådan en indlæg. Vil gerne være sikker på, at jeg får det hele med! Så det er på trapperne! Alt imens vil jeg nu gå ud på min altan og nyde denne her chiagrød med peanutbutter endnu en gang.

Chiagrød med peanutbutter opskrift
Udskriv
Chiagrød med peanutbutter og sund marmelade
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
20 min
 

Super lækker og mega cremet chiagrød med peanutbutter. Som at spise dessert til morgenmad!

Ret: Dessert, Morgenmad, Snack
Køkken: internationalt
Antal: 2 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
Sund kirsebærmarmelade
  • 250 gr frosne, udstenede kirsebær
  • 1/2 dl æblejuice
  • 1 stor spsk (med top) chiafrø
  • 1/4 tsk ren vaniljepulver
Chiagrød med peanutbutter
  • 2 dl mælk (eller mandelmælk, kokosmælk el lign.)
  • 2 storre spsk (med top) chiafrø
  • 1 1/2 spsk peanutbutter
  • 1 tsk agavesirup
Topping
  • bananskiver
  • kokosflager
  • hakkede mandler
Sådan gør du
Sund kirsebærmarmelade
  1. Aftenen før forberedes chiagrøden og marmeladen. Kom de frosne kirsebær i en gryde med æblejuice og vaniljepulver. Lad det koge op og koge et par minutter til krisebærene er tøet helt op.

  2. Tilsæt chiafrø og lad det simre et par minutter.

  3. Kom marmeladen i en minihakker eller blender og blend helt fint. Hæld i en beholder og sæt på køl.

chiagrød med peanutbutter
  1. Blend mælk med peanutbutter og agavesirup i minihakkeren eller blender.

  2. Bland det sammen med chiafrø. Hæld i beholder eller skål med låg og sæt på køl.

  3. Om morgenen anrettes grøden i to skåle og der toppes med kirsebærmarmelade, banan, kokos og hakkede mandler.

Chiagrød med peanutbutter og syltetøj

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Ristet brød med burrata, bagte vindruer og rosmarin
Næste indlæg
Om at ville gøre alting perfekt

Måske du også kan lide de her…

Påskekage med påskeæg – med smag af citron...

marts 19, 2024

Semlor med marcipan og flødeskum – den klassiske...

januar 13, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Hyldeblomstsaft opskrift – Én af sommerens bedste opskrifter

juni 19, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Ristet boghvede med kanel, agavesirup og kokosolie –...

februar 24, 2023

Kladdkaka opskrift med appelsin og hvid chokolade

december 16, 2022

Osteanretning til jul med granatæble, kakifrugt og chilihonning...

december 13, 2022

Chokolade med granatæble og kanel – en skøn...

november 25, 2022

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen