JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Chili con carne pirogger

af Julie Karla oktober 28, 2012
Skrevet af Julie Karla oktober 28, 2012
Jeg bryder mig virkelig ikke om at smide mad ud og synes tit at det sjoveste ved madlavning er at lave sjove retter ud af rester. Man får virkelig lov til at tænke kreativt og eksperimentere lidt, når man skal lave lækker mad ud af restemad. Ligesom den anden dag, da jeg havde en portion chili con carne tilbage fra dagen før. Jeg fandt på, at putte det i de her små lækre pirogger, sammen med lidt parmesan, som jeg også havde liggende i køleskabet. 
De smagte super godt og går helt perfekt sammen med en sød tomatchutney eller lidt guacamole. 

Ingredienser (ca. 10 små pirogger)
20 gr. gær
2,5 dl vand
Ca. 400-450 gr. hvedemel
1 spsk. hytteost eller tykmælk
20 gr. smør
1 tsk. salt
Ca. 400 gr. af gårsdagen chili con carne 
Ca. 70 gr. parmesan, gouda eller anden ost
1 æg til pensling
Sesam

Tilberedning
Rør gæren ud i vand og tilsæt salt og hytteost , samt smeltet smør. Bland melet i og ælt dejen godt sammen. Lad dejen hvile i min. en time i skålen med et viskestykke over. 
Del dejen i to stykker og rul hvert stykke ud til en cirkel og brug en skål til at udstikke små runde cirkler. 

Læg en stor spsk. chili con carne på hver cirkel sammen med lidt revet parmesan.
Læg den ene halvdel over den anden og pres siderne godt sammen og ‘lim’ dem sammen med lidt sammenpisket æg.

Piroggerne pensles med sammenpisket æg og sesam drysses over.

Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter eller indtil de har en let brun, gylden overflade. Server piroggerne lune eller tag dem med på madpakken dagen efter.
0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Perlebyg med æbler, abrikoser og jordnødder
Næste indlæg
Klassisk hummus

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen