JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Chipolata pølser med grov sennep og honning

af Julie Karla juli 25, 2018
Skrevet af Julie Karla juli 25, 2018

Så er jeg tilbage med en ny opskrift på chipolata pølser, som er stegt med grov sennep og honning. Hvilket betyder, at pølserne nærmest helt karamelliserer og får den bedste sprødhed og smag. Jeg har brugt chipolata pølser, som er en særlig fransk pølse med urter, men du kan bruge alle slags pølser. Selv medisterpølse. Og man spiser ret så mange pølser her om sommeren, gør man ikke?! Ellers er det bare mig… chipolata pølser med sennep

Netop hjemvendt fra den bedste ferie

Jeg er netop kommet hjem fra en fantastisk dejlig ferie. Først i Sverige med Mikkel og lille Nord og så en uge i Niedersachsen med hele min familie. Altså min mor, far, storebror og hans kone og børn. Så 3 generationer på rundtur i Tyskland. Først i Celle, så i Hannover og derefter Braunschweig. Virkelig nogle dejlige byer og anden gang jeg besøger dem. Var der nemlig også sidste år!

Jeg elsker virkelig at rejse i Tyskland. Der er så mange spændende byer at opleve, så meget økologisk og lokalt mad og drikke at nyde, og så meget historie at gå på opdagelse i. Jeg tror Tyskland så vel som Sverige bliver de lande, Nord i sær kommer til at huske, når han engang tænker tilbage på sine barndoms ferieminder.chipolata pølser i fad

Tilbage til Chipolata pølser

Måske har du aldrig hørt om Chipolata pølser. Men det er en særlig fransk pølse, som smager så godt af forskellige urter. Du kan købe den i økologiske netbutikker. Jeg har købt dem i Birkemosegårds landhandel på Sjællands Odde. Men igen brug de pølser, du har lyst til. Det er glaseringen, der er fidusen her. Og som smager så godt.

Og husk at bruge en grov sennep! Og prøv endelig også samme glasering til f.eks lækre svinekoteletter eller mørbrad. Det er også godt!

Udskriv
Chipolata pølser med grov sennep og honning
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
20 min
 

Super lækre chipolata pølser med sennep og honninh. Denne opskrift kan også bruges med alle mulige andre pølser!

Ret: Hovedret, kød
Køkken: Fransk, internationalt
Antal: 4 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 400 gr (8 stk) Chipolata pølser
  • 1 1/2 spsk grov sennep
  • 1 spsk flydende honning
  • lidt smør til panden
Sådan gør du
  1. Vend Chipolata pølserne med den grove sennep og honningen.

  2. Smelt smør på panden og kom pølserne samt al den overskydende sennep og honning på.

  3. Lad pølserne stege i ca. 15 minutter til de er gennemstegte, og sørg for at vende dem undervejs og dryppe godt med den overskydende lage over.

  4. Når pølserne er stegt færdige, skal sennep-honninglagen gerne være karamelliseret en smule. Servér straks med lækkert tilbehør til.

chipolata pølser med senep og honning

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Den bedste sommerdessert
Næste indlæg
Hurtig dessert med sprøde vafler, flødeskum og hindbærkompot

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen