![]() |
Min udgave af coconut rice pudding |
Den autentiske vietnamesiske coconut rice pudding |
Ingredienser (4 pers.)
2 dl. grødris
7 dl. mini- eller skummetmælk
1 dåse kokosmælk (400 ml.)
3 spsk. sukker
1/2 vanillestang
2 spsk. kokosmel
2 små bananer
Tilberedning
Hæld mælk, kokosmælk, vanillekorn samt resten af vanillestangen i en tykbundet gryde og hæld risene i. Lad mælken koge op, og skru herefter varmen ned på et lavt blus, og lad grøden koge færdig under låg. Husk at røre jævnligt, så grøden ikke brænder på. Efter 35-40 minutter skulle grøden gerne være færdig og den smages nu til med sukkeret og kokosmelet. Lad grøden stå og hvile lidt under låg, mens bananerne ristes let i smør på en varm pande. Hæld nu grøden op i skåle, pynt med bananerne og server den lune coconut rice pudding.