JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

cookie dough opskrift – en sundere én af slagsen

af Julie Karla juni 9, 2017
Skrevet af Julie Karla juni 9, 2017

Jeg har lavet min egen cookie dough opskrift med få og rimelig sunde ingredienser. I hvert fald hvis man sammenligner med den “ægte” vare, som jo er ren kagedej. Cookie dough er blevet ret så populært at komme i f.eks. is, og jeg er altid den første til at vælge netop den is, hvor der gemmer sig lækre stykker af kagedej. Har du ikke prøvet det endnu, så skynd dig ned i kiosken eller supermarkedet og find isen med cookie dough.

cookie dough opskrift - en sundere én af slagsen

En sundere cookie dough opskrift

Eller du kan gøre som jeg har gjort her, og lave det selv i en sundere udgave, så man med nogenlunde god samvittighed kan komme bidder af cookie dough ovenpå sin havregrød eller frugtsalat om morgenen. Det smager simpelthen så godt. Opskriften på netop havregrød med cookie dough kommer snart på bloggen, og det var seriøst som at spise dessert til morgenmad!

Og apropos morgenmad så skal den havregrød med sund cookie dough selvfølgelig også på morgenmadsmenuen på Julie Karlas cafe, og hvad der ellers skal på menukortet, udover de opskrifter, jeg allerede har postet, kan I se i de kommende indlæg.cookie dough opskrift - en sundere én af slagsen

5 fra 1 stemme
cookie dough opskrift - en sundere én af slagsen
Udskriv
cookie dough opskrift - en sundere én af slagsen
Forb. tid
15 min
 

Super skøn cookie dough opskrift! Perfekt til dessert eller morgenmad!

Ret: Dessert, Morgenmad, Tilbehør
Antal: 1 lille portion
Ingredienser
  • 150 gr udstenede medjool dadler
  • 25 gr fintvalsede havregryn
  • 30 gr meget grofthakket mørk chokolade 70 %
  • 1/4 tsk ren vaniljepulver
Sådan gør du
  1. Blend havregrynene i en minihakker eller foodprocessor til groft havremel.

  2. Tilsæt de udstenede medjool dadler og blend indtil dadlerne er blendet i fine stykker.

  3. Tilsæt til sidst meget groft hakket mørk chokolade og blend et par sekunder til det hele er blendet godt sammen.

  4. Brug din cookie dough som toping til havregrød, frugtsalat eller anden morgenmad eller dessert.

4 kommentarer
1
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Blåbærsmoothie med kakao og nøddemælk
Næste indlæg
Nem kyllingeret med asparges, bacon og blå ost

Måske du også kan lide de her…

Påskekage med påskeæg – med smag af citron...

marts 19, 2024

Semlor med marcipan og flødeskum – den klassiske...

januar 13, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Hyldeblomstsaft opskrift – Én af sommerens bedste opskrifter

juni 19, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Ristet boghvede med kanel, agavesirup og kokosolie –...

februar 24, 2023

Kladdkaka opskrift med appelsin og hvid chokolade

december 16, 2022

Osteanretning til jul med granatæble, kakifrugt og chilihonning...

december 13, 2022

Chokolade med granatæble og kanel – en skøn...

november 25, 2022

4 kommentarer

Maj-Brit juni 20, 2017 - 8:48 am

5 stars
Jeg serverede det ovenpå frugt i går aftes til aftensnack og min kæreste der HADER dadler var vild med det ?og spurgte hvad er der i. Da han fik at vide at der var dadler i blev han overrasket, men er nu med på at bruge dadler i maden. Tusind tak for en fantastisk opskrift ?

Reply
Julie Karla juni 20, 2017 - 11:32 am

Ih hvor lyder det godt Maj-Brit! Det må da være det bedste blåstempel af min opskrift : ) Og tak for de 5 stjerner!

Reply
Tania august 1, 2021 - 7:25 am

Hvor længe kan det holde sig? 🙂

Reply
Julie Karla august 2, 2021 - 5:29 pm

Det kan den i hvert fald 1 uges tid og nok også 2. Herhjemme er den bare væk inden da 😉

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen