JulieKarla

  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
      • Æg
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Julie Karla
      • Rejser
    • Søde sager
      • Kager
      • Blandet Godt
      • Pandekager
      • Syltning
    • Opskrift Index
  • Rejseblog
  • Kontakt

Cremet bygotto med gulerødder

april 9, 2013 by Julie Karla Leave a Comment

Bygotto med sennepsgulerødder er en ret, som jeg længe har haft lyst til at lave, og da jeg fandt ud af, at jeg faktisk havde alle ingredienserne i mit køkken, gik jeg i gang. Den friske estragon er en meget vigtig ingrediens i denne her bygotto og smager helt fantastisk sammen med de søde gulerødder og den stærke sennep. Jeg tilsatte creme fraiche for at runde bygottoen af og det gør den dejligt blød og cremet. Faktisk brugte jeg en 48 % creme fraiche fra Arla Unika, som kan købes i Torvehallerne i København, men en 38 % udgave kan også sagtens bruges. Jeg spiste risottoen, som den var, men et godt stykke kylling ville også passe super godt til bygottoen.

I baggrunden Opus Forrådskrukke fra Rosendahl

Ingredienser (2 pers.)
150 gr. perlebyg
300 gr. gulerødder
2 spsk. Dijon sennep
1 spsk. honning
Ca. 4 dl. grøntsagsbuillon
3 spsk. creme fraiche 38 eller 48 %
Frisk kværnet peber
Frisk Estragon

Tilberedning
Skær gulerødderne i skiver og bland dem sammen med honning, Dijon sennep og peber. Hæld gulerodsblandingen over i et ovnfast fad og bag dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 minutter. Imens koges perlebyggene møre i en stor gryde med rigeligt vand. Hæld vandet fra, og bland de bagte sennepsgulerødder i gryden med den færdigkogte perlebyg. Hæld 3-4 dl. grøntsagsbouillon i gryden, samt creme fraiche og lad bygottoen simre, indtil noget af væden er optaget og bygottoen har den rette, cremede ‘risotto’ konsistens. Smag til med frisk kværnet peber og server bygottoen med masser af frisk estragon.

​Gratis e-bog: DE 25 BEDSTE OPSKRIFTER

​Abonnér gratis på mine nyeste opskrifter, og få samtidigt min e-bog med de 25 mest populære opskrifter tilsendt.

Del dette:

  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)
  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
  • Klik for at dele på Reddit(Åbner i et nyt vindue)

Filed Under: Aftensmad, Vegetar

« Små broccolitærter med quinoa og gedeost
Græsk salat med quinoa »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Velkommen til Juliekarla.dk. Her deler jeg ud af mine sunde opskrifter, så du kan hente inspiration til hverdagsmaden. Her er ikke meget sukker, men masser af ideer til en skøn morgenmad, nem frokost eller sund aftensmad. Læs mere her

Søg efter en opskrift her…

Populære opskrifter

  1. Blomkålspizza opskrift
  2. Kyllingelår i ovn
  3. Sund Lasagne opskrift
  4. Sund pandekage opskrift
  5. Sunde bananmuffins
  6. Lækker bulgursalat opskrift
  7. Forret med laks
  8. Tilbehør til grill
  • Hvad laver jeg egentlig? Mit liv som madblogger Hvad laver jeg egentlig? Mit liv so...
  • Ristet brød med burrata, bagte vindruer og rosmarin Ristet brød med burrata, bagte vind...
  • Sunde bananmuffins Sunde bananmuffins
  • Nem forret med avocado fetacreme Nem forret med avocado fetacreme
  • Broccoli pandekager - En nem opskrift Broccoli pandekager – En nem...

Julie Karla

Jeg håber, at du bliver inspireret af mine opskrifter og får ny inspiration til en lækker nem morgenmad, hurtig frokost eller sund aftensmad. På bloggen finder du hovedsageligt sunde opskrifter med masser af grønt, men også lidt kage! Julie Karla

Læs mere her…

Ristet brød med burrata, bagte vindruer og rosmarin
Hvad laver jeg egentlig? Mit liv som madblogger
Champignonsuppe – cremet og vegansk
Banana yoghurt split
2 skønne brunch ideer
Indisk daal opskrift

Copyright © 2018 · Foodie Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress