JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

De allerbedste kyllingedeller

af Julie Karla maj 18, 2018
Skrevet af Julie Karla maj 18, 2018

Nu skal jeg fortælle en lille anekdote om de her dejlige kyllingedeller, som i øvrigt er blevet lavet mange gange herhjemme hos os. Det er en fantastisk spise men økologisk hakket kyllingekød er fuldstændig umuligt at drive op. Derfor blev min glæde særligt stor, da jeg for nylig gjorde en super god opdagelse.kyllingedeller til børn

Økologisk hakket kyllingekød til 30 kr!

Der er åbenbart efterspørgsel på kødet i Sverige for på min seneste Malmø hyggetur med familien, så jeg, at Maxi ICA havde hakket økologisk kyllingekød fra Brosarp til bare 41 SEK. Hvilket omregnet til danske er ca. 30. kr, da den svenske krone er særligt lav for tiden. Så man kan nok spørge mig, om jeg fik slæbt noget hakket kylling med hjem. Og det har jeg i den grad glæde af nu!

Så der er røget et par kyllingedeller på bordet i den senere tid til stor begejstring for den lille. Og jeg har planlagt at lave et kyllingefarsbrød og friske forårsruller med selvsamme meget snart!

I det hele taget er der virkelig penge at spare ved at handle ind i Malmø. Jo selvfølgelig er der togbilletten, men hvis man alligevel skal derover på familietur, så kan det altså godt betale sig at lægge vejen forbi et supermarked og købe lidt ind.opskrift på kyllingedeller

Lækre kyllingedeller med frisk salvie

Det som jeg synes gør de her kyllingefrikadeller så gode, er helt klart den friske salvie. Jeg elsker simpelthen den krydderurt, og det gode maj vejr har gjort, at min salvie plante på altanen bare blomstrer i fuld flor. Så der kommer rimelig meget salvie i min mad for tiden!

Jeg lavede de her deller sammen med en grøn linsesalat, jeg havde blandet med råkost af rødbede og gulerod. En rigtig lækker ret med masser af de gode proteiner!

I øvrigt så kan jeg også anbefale en anden af mine kyllingeopskrifter med hakket kyllingekød nemlig de her andre sunde kyllingefrikadeller med squashspaghetti og tomatpesto!

4 fra 1 stemme
kyllingedeller til børn
Udskriv
De allerbedste kyllingedeller
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
20 min
Samlet tid
30 min
 

De her kyllingedeller er bare uhm...uhm...uhm

Ret: Hovedret, kød
Køkken: internationalt
Antal: 4 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 300 gr hakket kyllingekød
  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 tsk salt
  • masser af friskkværnet peber
  • 1 æg
  • 2 spsk havregryn
  • 15-20 blade frisk salvie
Sådan gør du
  1. Riv løget og pres hvidløget. Rør det sammen med det hakkede kyllingekød sammen med æg, havregryn, salt, peber og grofthakket salvie. Rør godt sammen.

  2. Opvarm en pande med olivenolie og steg kyllingefrikadellerne til de er gennemstegte. Servér og nyd!


Kyllingedeller til aftensmad

1 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Salat med asparges og citron mayonnaise
Næste indlæg
Min E-bog med guide til Barcelona

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

1 kommentar

Camilla november 23, 2024 - 6:07 pm

4 stars
Det er rigtige gode deller, men i stedet for at putte rå hvidløg i farsen, så rist det af på panden først. Så får du en meget bedre smag, da hvidløget ikke bliver kogt, når du steger dellerne.. 😉🤗

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen