JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Det sker i mit liv lige nu + sund opskrift på avocado bruschetta

af Julie Karla januar 5, 2021
Skrevet af Julie Karla januar 5, 2021

Denne her avocado bruschetta er fra min kogebog GRØN MORGENMAD, og jeg tænkte egentlig lige, at den var rimelig oplagt at dele her i januar måned. En måned hvor mange, jeg selv inklusiv, gerne vil leve lidt sundere. Og nu vi er ved kogebøger, så er det også i det her nye år, at jeg går i gang med min næste kogebog. Det glæder jeg mig til, og håber I vil tage lige så godt imod den som Grøn morgenmad. Hvad den kommer til at handle om, vil jeg fortælle om i et senere blogindlæg. Men nu tænkte jeg, at jeg også lige vil fortælle lidt om, hvad der ellers foregår i mit liv.

Det sker i mit liv

Herhjemme i vores lejlighed i Taarbæk har der været fuld knald på med to små drenge på nu snart 5 og 1 1/2 år. Min yngste søn Bue har gået hjemme hos mig et halvt år efter min barsel sluttede og er faktisk i denne uge startet i institution samme sted som hans storebror. Så det er så hyggeligt. Og så giver det også mig en helt masse tid til at fokusere på bloggen igen og ikke mindst den nye kogebog.

Det har virkelig været fantastisk at have Bue hjemme et halvt års tid, og bare kunne nyde ham. Ikke mindst oven på et hektisk forår, hvor min mor gik bort og corona dukkede op. Men det bliver også godt, at komme i gang med at arbejde igen. Og der er virkelig mange ting, der skal opdateres her på bloggen, og den skal gøres langt mere brugervenlig. Det glæder jeg mig virkelig til at komme i gang med. Det er et stort arbejde at drive sådan en blog som min, og især nu hvor den snart har 9 år på bagen og sindssygt mange opskrifter. Så den kræver meget vedligeholdelse.

Så ja, nu er jeg ved at vende tilbage til arbejdslivet for alvor, selvom jeg også har lavet en del det sidste halve år med bl.a. større samarbejder med WWF, sæson.dk og Gedeosten.dk.

avocado bruschetta opskrift

Lækker sund og nem avocado bruschetta

Og så tilbage til opskriften. Denne her avocado bruschetta, som jeg kalder den, kan spises til morgenmad fx på et brunch bord, men den er altså også super lækker til frokost eller endda som en forret til en lækker middag. Avocado går bare altid godt til det hele. Den er super nem og hurtig at lave, men ser ud af meget, og det er jo altid fedt! Så god appetit og skriv endelig en kommentar, hvis du kaster dig over den, det er så hyggeligt at læse.

avocado bruschetta opskrift
Udskriv
Avocado bruschetta
Forb. tid
15 min
Samlet tid
15 min
 
Ret: Forret, frokost, Morgenmad
Køkken: Vegetarisk
Antal: 1 person
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 6 cherrytomater
  • 1 tsk finthakket skalotteløg
  • 6 store blade frisk basilikum
  • 1 spsk olivenolie
  • Flagesalt
  • Friskkværnet peber
  • 1 moden avocado
  • 1/2 spsk tyndtskårede parmesanflager
Sådan gør du
  1. Skær tomaterne i små stykker, og vend dem med finthakket skalotteløg og grofthakket frisk basilikum.

  2. Hæld olivenolie over, og drys med flagesalt og peber. Smag til.

  3. Fjern stenen i avocadoen, og løsn forsigtigt kødet fra skallen med en spiseske.

  4. Fordel bruschettafyldet i de to halve avocadoer, og pynt med tyndtskåret parmesan. Dryp med olivenolie, og servér med det samme.

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Salat til julemad – Mine bedste af slagsen
Næste indlæg
Salat med and, stegt hjertesalat og honningdressing

Måske du også kan lide de her…

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Ristet boghvede med kanel, agavesirup og kokosolie –...

februar 24, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Blomkål i ovn med hvidløgssmør og citron-tahindressing

januar 5, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen