JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Fetadip med granatæblekerner, valnødder og honning

af Julie Karla december 17, 2021
Skrevet af Julie Karla december 17, 2021

Denne her fetadip smager såååå godt. Lækker og cremet og så med juleagtige toppings på som granatæble, valnødder, citronsal og honning. Så er det altså frem med kiksene og dig in.

Jeg er gået lidt amok med juleopskrifterne denne jul, men jeg har bare været så inspireret, så jeg skynder mig at dele dem alle med jer, inden det hele er slut igen.

Og denne her opskrift vil jeg kategorisere som en dejlig juleopskrift, måske en ny én af slagsen i dit juleopskriftsrepertoire?!

opskrift på fetadip

Den nemmeste fetadip med juletoppings til gæster

Jeg forestiller mig, at denne her dip vil være helt genial at servere som appetizer for gæster til julens julefrokoster og sammenkomster. Det kan jo godt være selvfølgelig, at der ikke bliver så vanvittigt mange af dem i år, pga corona restriktioner, men så lav den til dig selv og din familie. Den kan holde sig fint til dagen efter.

Jeg lavede den netop sidst til nogle venner. Vi havde været i teatret med børnene og set Folk og Røvere i Kardemommeby, og da vi så kom hjem ved 18-tiden, var det helt perfekt at servere dette fad sammen med meget tynde skiver ristet surdejsbrød til. Så sad vi og dyppede og nød et glas rødvin til, mens børnene fik hotdogs. Mega hyggeligt.

fetadip opskrift

Lidt om julen hos mig

Og julen hos mig, ja den skal holdes hjemme i Taarbæk, og så 2. juledag drager vi til Sverige i vores nye ødegård! Juhuuuu, i sidste uge skrev vi nemlig under på vores nye hus, og det skal vi så op i hele julen og sætte i stand og komme på plads. Og det kan du følge med i på instagram konto, hvis du har lyst. Ligesom jeg også deler rigtig meget om ALT det mad, jeg skal nyde i julen.

Mangler du en nytårsforret?

Og lige her til sidst. Mangler du en nytårsforret, så vil jeg altså lige slå et slag for én af mine yndlings, som også er med fetadip eller creme, som jeg kalder den i det indlæg. Kært barn har mange navne. Det er altså denne her nem forret med avocado fetacreme.

opskrift på fetadip
Udskriv
Fetadip med granatæblekerner og valnødder
Forb. tid
15 min
Samlet tid
15 min
 
Ret: dip
Køkken: internationalt, jul
Antal: 4 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 400 g cremet feta
  • 3 spsk creme fraiche 18 %
  • 1/2 granatæble
  • 2 spsk grofthakkede valnødder
  • 2 spsk flydende honning
  • 1 tsk blade frisk timian
  • 1 tsk fintrevet citronskal
Sådan gør du
  1. Kom feta og creme fraiche i en foodprocessor og blend indtil du har en fin creme.

  2. Hæld fetadippen over i en skål.

  3. Pil granatæblekernerne ud af skallen og drys dem over fetaen.

  4. Drys med grofthakkede valnødder.

  5. Hæld honning over.

  6. Drys med timianblade og fintrevet citronskal og servér dippen.

nem fetadip
2 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Jule chokoladebrud med kun 3 ingredienser – mørk choko, hvid choko og julestokke
Næste indlæg
Julesalat med bulgur og julens skønne frugter og grønt

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Få Venindemad til 100 kr!

august 26, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Æble gløgg uden alkohol med vidunderlige julekrydderier

december 5, 2023

Lussekatter eller lussebullar – de klassiske svenske julebrød...

november 23, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

2 kommentarer

Keinstein december 27, 2021 - 3:02 pm

Det ser ret lækkert ud 🙂

Reply
Julie Karla december 29, 2021 - 1:15 am

Tusind tak! Smager simpelthen så skønt!

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen