JulieKarla

  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
      • Æg
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Julie Karla
      • Rejser
    • Søde sager
      • Kager
      • Blandet Godt
      • Pandekager
      • Syltning
    • Opskrift Index
  • Rejseblog
  • Kontakt

Figencreme med hasselnødder

juli 18, 2013 by Julie Karla 4 Comments

Denne her creme opstod faktisk helt tilfældigt. Det var meningen, at jeg ville lave nogle små sunde figenkugler med hasselnødder, kakao og kokos, men så fandt jeg på at putte en moden banan i, og så blev det til en smøragtig figencreme. Det smager super godt, og jeg har spist det til morgenmad lige siden ovenpå rugbrød. Man kan bruge cremen til alt muligt, som f.eks. pandekager, boller eller vafler, og det er helt sikkert noget jeg vil lave “med vilje” igen.


Ingredienser
125 gr. tørrede figner
1 mellemstor moden banan
Ca. 50 gr. hasselnødder
2 spsk. kokosolie
1 spsk. kakao

Tilberedning 
Blend alle ingredienserne sammen i en foodprocessor og hæld cremen over i et rengjort glas med låg. Opbevar cremen i køleskabet. 

​Gratis e-bog: DE 25 BEDSTE OPSKRIFTER

​Abonnér gratis på mine nyeste opskrifter, og få samtidigt min e-bog med de 25 mest populære opskrifter tilsendt.

Del dette:

  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)
  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
  • Klik for at dele på Reddit(Åbner i et nyt vindue)

Filed Under: Søde sager

« Rødbedesalat med spinat, æg og kapersmayo
Jordbær med citronskyr, pistacienødder og agavesirup »

Comments

  1. A + K = ♥ says

    juli 18, 2013 at 6:09 pm

    Øj, det lyder bare så lækkert – er sikker på jeg kunne spise det med en ske!

    – Anne

    Svar
    • Julie Karla says

      juli 18, 2013 at 6:14 pm

      Det kan man godt Anne : )

      Svar
  2. lena says

    juli 20, 2013 at 1:34 pm

    Mums hvor lyder det godt….need to try:0)Hvor lang tid tror du cremen kan holde sig på køl¨.

    Kh lena

    Svar
    • Julie Karla says

      juli 21, 2013 at 5:59 am

      Hej Lena,
      Tak! En lille uges tid : )

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Velkommen til Juliekarla.dk. Her deler jeg ud af mine sunde opskrifter, så du kan hente inspiration til hverdagsmaden. Her er ikke meget sukker, men masser af ideer til en skøn morgenmad, nem frokost eller sund aftensmad. Læs mere her

Søg efter en opskrift her…

Populære opskrifter

  1. Blomkålspizza opskrift
  2. Kyllingelår i ovn
  3. Sund Lasagne opskrift
  4. Sund pandekage opskrift
  5. Sunde bananmuffins
  6. Lækker bulgursalat opskrift
  7. Forret med laks
  8. Tilbehør til grill
  • Vores ferie på Sardinien - De bedste tips Vores ferie på Sardinien – De...
  • Vegetar smørrebrød Vegetar smørrebrød
  • Pesto med soltørrede tomater og man...
  • Nem quinoagrød Nem quinoagrød
  • Langtidsbagte tomater i olivenolie Langtidsbagte tomater i olivenolie

Julie Karla

Jeg håber, at du bliver inspireret af mine opskrifter og får ny inspiration til en lækker nem morgenmad, hurtig frokost eller sund aftensmad. På bloggen finder du hovedsageligt sunde opskrifter med masser af grønt, men også lidt kage! Julie Karla

Læs mere her…

Vores ferie på Sardinien – De bedste tips
Vegetar smørrebrød
Hjemmelavet granola med kokos og ananassalat
Pasta med parmesan, citron og friske krydderurter
Om at ville gøre alting perfekt
Chiagrød med peanutbutter og sund marmelade

Copyright © 2018 · Foodie Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress