JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Fisk en papilotte

af Julie Karla maj 1, 2019
Skrevet af Julie Karla maj 1, 2019

SPONSORERET INDLÆG MED GEDEOSTEN.DK: Fisk en papilotte er virkelig en af de bedste måder at tilberede fisk på, hvis du spørger mig. Det er simpelthen så nemt, og jeg synes altid, at fisken bliver helt perfekt mør og med masser af smag. Man kan jo komme alt muligt i sammen med fisken. Bare tøm grøntsagsskuffen. Her har jeg bl.a. brugt fennikel, citron og oliven og så gedeost, som passer skønt til både grøntsager og fisk.

Fisk en papilotte med torsk

Jeg har jo et super godt samarbejde med gedeosten.dk, hvor jeg får lov til at lave alle mulige skønne retter med Soignons økologiske gederulle. Og denne her fisk en papilotte er én i rækken.

Fisk en papilotte er super nem hverdagsmad

Det tager vitterligt ikke særligt lang tid at lave fisk en papilotte, og man kan bruge stort set alle slags hvide fisk. Aftensmaden bliver så også næsten endnu nemmere hjemme hos os om fredagen, hvor vi får fisk leveret, og meget ofte er det fisk i små pakker som her, der ender på bordet.

Og det gode ved fisk en papilotte er, at man kan customize pakkerne. Det gør jeg f.eks. med Nords. Han får lov til selv at komme de grøntsager ned i pakkerne, som han har lyst til. Og han elsker det. Han er seriøst verdens største fan af fisk. Han elsker al slags fisk, og der blev dælme også kørt nogle blæksprutter ned på Malta. Det er virkelig en stor fryd for mig her i livet, at se hvor stor en appetit han har på alt muligt. Og også gedeost går rent hjem.

Lukket fisk en papilotte

Hvordan folder man pakkerne?

Det er meget nemt at folde pakkerne tæt, når man først lige har studeret teknikken. Mit bedste tip er at se en YouTube video. Det gjorde jeg første gang. Men du kan også bare freestyle, eller lave sådan nogle bolsjeagtige pakker. Det vigtigste er bare, at du lukker pakken rigtig godt, så al den gode saft ikke siver ud!

fisk en papilotte med hvid fisk, citron og fennikel
Udskriv
Fisk en papilotte
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
25 min
 
Ret: aftenmad
Køkken: Fransk, internationalt
Antal: 2 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 225 gr. hvid fisk (jeg brugte torsk)
  • 4 små tomater
  • Ca. 8 meget fintskåret skiver fennikel
  • 6-8 kalamata oliven
  • 2 tynde skiver citron + ekstra saft til fisken
  • 2 smørtern
  • 4 skiver Soignon gederulle
  • 2 skvæt hvidvin (ca. 3 tsk. per pakke)
  • 8 friske basilikumsblade
  • Fennikeltoppe
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Sådan gør du
  1. Fordel halvdelen af fisken på et stykke bagepapir. Kom halverede tomater på samt fennikel, oliven, citronskiver, smørtern og gedeost.

  2. Dryp med citron og stænk med hvidvin.

  3. Drys med salt og peber samt friske basilikumsblade og lidt fennikeltoppe.

  4. Fold bagepapiret stramt om fisken og luk godt. Gentag samme procedure med den sidste fisk.

  5. Placér pakkerne på en bageplade og kom i en forvarmet ovn ved 180 gr. i ca. 15 minutter.

Fisk en papilotte er fiskepakker med torsk
0 kommentar
3
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
April Kaffedate – Lidt om graviditet, Berlin og Malta
Næste indlæg
Den bedste pasta bolognese med kylling og squash-spaghetti

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen