Fried rye med i en opskriftskonkurrence


Super lækker og anderledes udgave af "fried rice". Denne her opskrift på fried rye indeholder langt flere fuldkorn pga rugkernerne, og ikke mindst mere smag synes jeg!
- 3 dl kogte rugkerner
- 1 stor gulerod
- 1/2 rød peberfrugt
- 1/2 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 forårsløg
- 1 æg (L)
- 2 spsk soja
- 1 tsk kokospalmesukker
- 1 håndfuld frisk koriander
- Limebåde
- saltede cashewnødder
Hak hvidløget fint og steg det i olie på en varm pande sammen med hakket løg, gulerod og peberfrugt, og lad det stege et par minutter.
Skub grøntsagerne til side på panden og slå ægget ud (tilfør evt. lidt ekstra olie på panden inden), bland straks herefter ægget godt sammen med grøntsagerne, tilsæt rugkerner, og lad det stege et par minutter på panden.
Hæld marinaden i og rør godt sammen.
Server 'fried rye' med masser af frisk koriander, forårsløg, cashewnødder og friske limebåde samt ekstra soja.

