JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Frikadeller med fløderødbeder

af Julie Karla februar 20, 2013
Skrevet af Julie Karla februar 20, 2013

Her kommer én af mine yndlingsretter, nemlig mine frikadeller med fløderødbeder. Simpelt, men super lækkert. For hvad er bedre end ens yndlingsgrøntsag i fløde?…
Denne gang fik jeg ikke puttet frisk timian i fløderødbederne, men det plejer jeg faktisk. Så jeg vil anbefale, at man putter en masse frisk timian i, inden de sættes i ovnen. Men man kan også vælge at drysse frisk persille eller basilikum over i stedet, lige inden retten skal serveres. Eller frisk peberrod. Det smager også fremragende.


Ingredienser (3 pers.)
400 gr. øko svinekød eller kalv og flæsk
1 mellem løg
1 spsk. havregryn
1 spsk. hvedemel
1/2 dl. mælk
1 æg
1 lille tsk. salt
Masser af friskkværnet peber
Olie til stegning

800 gr. rødbeder
2,5 dl. piskefløde
1,5 dl. mælk
Salt
Peber
Evt. frisk timian

Tilberedning
Rødbederne skæres i skiver og lægges i et ovnfast fad. Fløde og mælk hældes over, samt frisk timian, salt og peber. Bag rødbederne ved 200 gr. i ca. 30 minutter, indtil de er bagte, men stadig har lidt bid.
Mens rødbederne er i ovnen, laves frikadellefarsen. Riv løget og bland det sammen med farsen og alle de øvrige ingredienser. Brug hænderne til at ælte farsen rigtig godt sammen. Tilsæt evt. lidt ekstra mælk, hvis du synes, at farsen skal være mere lind.
Steg frikadellerne på en varm pande, og server dem sammen med de cremede fløderødbeder.

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Bananbrød med peanutbutter
Næste indlæg
Rød bulgursalat med rosenpeber-hytteost

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Stegt lange med purløgsolie, kapers og mandler

    juli 17, 2017
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen