JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Fyldt avocado med æggesalat

af Julie Karla januar 22, 2018
Skrevet af Julie Karla januar 22, 2018

Jeg lavede fyldt avocado med æggesalat til jeg og Mikkel i weekenden, og nogle af mine favorit ingredienser kombineret i én opskrift måtte da selvfølgelig også ramme bloggen. Forestil jer en perfekt moden avocado med en cremet æggesalat, en frisk agurkesalat med masser af dild og rugbrødsknas, så kan det da ikke gå helt galt vel?! Fyldt avocado

Fyldt avocado – en frokost der mætter

Det her er virkelig en ret, der mætter. Der er masser af det gode fedt i, og det giver en god mæthedsfornemmelse. Serverer du rugbrød til, ja så blir’ man virkelig mæt og retten egner sig godt til en hurtig aftensmad. Vil du gøre den lidt mere fedtfattig, kan du erstatte halvdelen af mayoen med skyr.

Du kan også bruge opskriften på min luksus æggesalat med estragon, hvis den skal være endnu mere ja, luksus agtig!

En skøn weekend

Udover en lækker søndagsfrokost, så har jeg virkelig haft en skøn weekend.

Mikkel kom hjem fra en locationtur til Ukraine, hvor han researcher til en film, og det var så dejligt at få ham hjem efter en uge. Vi var på bondegårdslegeplads med den lille på Amager. Tænk, at der ligger en vaskeægte bondegård midt inde i byen, midt i et boligkvarter. Med heste, køer, grise, geder og mange andre dyr. Det er så optur, når man nu har et bybarn, er der stadig er mulighed for at komme helt tæt på dyrene.

Glæder mig til endnu en weekend!

Så havde jeg et skønt gensyn med en gammel veninde og hendes lækre unge på Nords alder, og det var en fest, og i går aftes lavede vi hjemmelavet pizza med bassen. Flere af de weekender tak! Heldigvis tyder næste weekend også på en god én af slagsen med en stor fødselsdagsfest for vores lille, store Nord.

Fyldt avocado til frokost

Fyldt avocado til frokost
Udskriv
Fyldt avocado med æggesalat, ristet rugbrød og lynsyltet agurkesalat
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
20 min
 

Super lækker og mega nem frokostret. Fyldt avocado med æggesalat smager SÅ godt!

Ret: frokost
Køkken: dansk, internationalt
Antal: 2 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 2 stk modne avocadoer
Æggesalat
  • 2 stk æg
  • 2 spsk mayonaise (brug evt 1 spsk mayo og 1 spsk skyr for en lavere fedtprocent)
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1/4 tsk stødt gurkemeje (kan udelades, men gir' den smukke farve)
  • salt
Lynsyltede agurker
  • 1/4 agurk
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 1 tsk akaciehonning (eller agavesirup)
  • 1 spsk frisk grofthakket dild
  • masser af friskkværnet peber
Rugbrødsknas
  • 1 skive rugbrød
  • olivenolie
  • salt
Sådan gør du
  1. Start med at skære agurken i skiver, og vend dem med æblecidereddike, honning, dild samt masser af friskkværnet peber. Lad det stå en 10-minutters tid, mens de øvrige ingredienser tilberedes.

  2. Kog æggene i 10 minutter til de er hårdkogte. Skyl dem under kold vand, pil dem, og lad dem køle af, før de skæres i små tern.

  3. Rør mayo sammen med dijonsennep og gurkemeje og smag til med salt og peber. Vend de hakkede æg i.


  4. Skær rugbrødet i små tern og rist dem i olivenolie på en varm pande. Drys med salt og tag dem af varmen, når de er dejligt sprøde.


  5. Fjern stenene i avocadoerne og kom lidt æggesalat i de fire både. Pynt med frisk dild og drys med rugbrødsknas. Servér de fyldte avocadoer med de syltede agurker.

Fyldt avocado til forret

0 kommentar
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Vietnamesiske forårsruller – friske og farverige
Næste indlæg
Havregrødspandekager – Verdens nemmeste opskrift til børn

Måske du også kan lide de her…

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Vegansk bananbrød med karamelsauce fra min bog Venindemad...

marts 14, 2023

Ristet boghvede med kanel, agavesirup og kokosolie –...

februar 24, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

Blomkål i ovn med hvidløgssmør og citron-tahindressing

januar 5, 2023

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen